bastian93 mężczyzna, 31
Wrocław
Nagrań: 0, Postów: 58
12 marca 2011 o 01:38
Zgłoś do moderacji
Aborcja : tak, gdy zagraża życiu lub/i zdrowiu matki, więc to dotyczy też nastolatek, ciąża w zbyt młodym wieku wpływa negatywnie na późniejsze zdrowie...
oloo mężczyzna, 45
Lewin Brzeski
Nagrań: 2, Postów: 138
12 marca 2011 o 07:29
Zgłoś do moderacji
Ja myślę, że lepiej kupić sobie prezerwatywę, nie chcesz się przekonać na własnej skórze jak strasznie trudnym tematem jest aborcja.
Jeśli kochasz coś robić, rób to, nawet jak nie jesteś mistrzem świata
bastian93 mężczyzna, 31
Wrocław
Nagrań: 0, Postów: 58
12 marca 2011 o 09:33
Zgłoś do moderacji
Gdy matka, np strai na 100% wzrok po urodzeniu dziecka, a ma już dwójkę innych powiezmy, wychowuje je sama, to co by się stało z tymi dziecmi, skoro miałyby tylko niewidomą matkę... przykład Alicji Tysiąc :<
7 kwietnia 2011 o 14:27
Zgłoś do moderacji
przeciw !
nie wolno niszczyc zycia
Ty tam u gory racja najlepiej sie zabezpieczac prezerwatywami przed niechciana ciaza a nie potem robic glupoty z wlasnej bezmyslnosci
Mary
sylwana kobieta, 27
Łódź
Nagrań: 0, Postów: 41
4 maja 2011 o 07:33
Zgłoś do moderacji
ja tam jestem przeciw i to nawet nie z poglądów religijnych bo jestem ateistką ale jeśli już matka niechce się zajmować,bądź jest za młoda to powinna oddać do adopcji takie jest moje zdanie ,bo sama jestem dzieckiem z adopcji.
anioł smutku zawsze przynosi cierpienie...i oto jestem...
vegasi kobieta
Nagrań: 0, Postów: 1
10 kwietnia 2018 o 14:23
Zgłoś do moderacji
Dzisiaj myślę jest dobre rozwiązanie w tym temacie. I nie ma sensu go ruszać w żadną stronę. Każdy kto jest mądrzejszy od trepa umie się zabezpieczyć przed niechcianą ciążą. A nawet jeśli jest tak beznadziejny to czemu dziecko ma być temu winne. Wtedy lepiej żeby oddać do adopcji do bardziej bystrych ludzi
hethila kobieta
Nagrań: 0, Postów: 18
31 lipca 2018 o 08:56
Zgłoś do moderacji
Ja uważam, że to kwestia indywidualna, kwestia sumienia. Nie odważyłabym się decydować za kogoś i mówić komuś, co ma robić...
22 sierpnia 2018 o 08:31
Zgłoś do moderacji
Też tak myślę. To zbyt osobisty i trudny wybór, aby zarzucać komukolwiek jakiekolwiek rozwiązanie 🙂