Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
...
magdastea125 pisze:
strelauiczarny jestes wegetarianinem?? 😉
Ja Cie bardzo przepraszam ale Bog dal nam po to zwierzeta i rosliny aby z nich korzystac... tj hodowac i jeść!! ....
Jestem od dziecka przyzwyczajna i nauczona ze aby zjesc trzeba zabic i wiekszosc z Was moze nie jest tego swiadoma ale je kiełbaseczki, szyneczki i piersi z kurczaka iiiii wiele wiele wiecej... W mojej rodzinie sa mysliwi... niestety z jednej strony brutalnie wyglada polowanie i nie raz płakałam ale z drugiej strony gdybysmy nie jesdli miesa to ono by nas zjadlo....
Ogolnie sorryyy... za plecenie na inny temat 😉
magdastea125 pisze:
nooo... i gitara... ja bez miesa sie obejsc nie moge... i mowie to z pelna odwagą... poprostu bez miesa ani rusz!!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
...
magdastea125 pisze:
nooo... i gitara... ja bez miesa sie obejsc nie moge... i mowie to z pelna odwagą... poprostu bez miesa ani rusz!!
...
kaspo pisze:
magdastea125 pisze:nooo... i gitara... ja bez miesa sie obejsc nie moge... i mowie to z pelna odwagą... poprostu bez miesa ani rusz!!
Zwierzatka sa po to zeby je glaskac, a potem je zjesc 😃
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
...
magdastea125 pisze:
chłopaki wpadajcie... najpierw was pogłaskam a potem zrobie z Was pieczeń 😃
magdastea125 pisze:
chłopaki wpadajcie... najpierw was pogłaskam a potem zrobie z Was pieczeń 😃
...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej