Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
...
wiktoria1111 pisze:
Dal mnie ten temat jest bezsensu
robertas19 pisze:
Mnie bawi to, że np. gdy jakiś więzień ma za małą celę to może ubiegać się o odszkodowanie od Państwa Polskiego w Strasburgu, dla mnie to jest chore, gdyż nikt im nie każe mordować, ani gwałcić lub kraść 🙂
Edytowano 13 lipca 2010 o 18:22.
strelauiczarny pisze:
wiktoria1111 pisze😃al mnie ten temat jest bezsensuhmmm ciekawe ;>skoro temat o justinie bieberze jest dla ciebei ciekawszy to co tu jeszcze robisz ?? Idąc dalej takie wypowiedzi są wbrew regulaminowi forum 😃
...
filipzkonopi pisze:
strelauiczarny pisze:wiktoria1111 pisze😃al mnie ten temat jest bezsensuhmmm ciekawe ;>skoro temat o justinie bieberze jest dla ciebei ciekawszy to co tu jeszcze robisz ?? Idąc dalej takie wypowiedzi są wbrew regulaminowi forum 😃
Wojtek przerwali nam wczoraj libacje na forum😛
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
wiktoria1111 pisze:
Kogo byś ukarał?
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
wiktoria1111 pisze:
Wiedziałam, że tutaj przyjdziesz...Ja tylko się pytam żeby później nie było, że nie chodziło o mnie. Czasem ktoś coś napisze, a druga osoba zrozumie to inaczej. Więc w internecie wolę uważać
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
wiktoria1111 pisze:
Ja tylko się pytam żeby później nie było, że nie chodziło o mnie.
This is something more.
...
strelauiczarny pisze:
Tomku spokojnie, schowałem śledzia z powrotem do słoika 😃
Ciekawe czy kanapki zjedli 😛
Wiktorio skoro wolisz uważać w internecie to zawiąż buty, bo możesz się przewrócić i ktoś skorzysta z chwili nie uwagi i ukradnie ci dwa wiadra internetu.
...
kaspo pisze:
...tak swoja droga, to po ile teraz chodzi 2,5 l internetu?
Tak, popieram kare smierci, naturalnie.
...
kaspo pisze:
Naturalnie.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej