Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
This is something more.
...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
strelauiczarny pisze:
W więzieniu nie cierpią wszyscy. mają jedzonko, ciepełko, wyrko, spacerki itd.
This is something more.
robertas19 pisze:
I ja bym wprowadził na dodatek za kradzieże ciężkie roboty w kamieniołomach 🙂
This is something more.
monia2405 pisze:
strelauiczarny pisze:W więzieniu nie cierpią wszyscy. mają jedzonko, ciepełko, wyrko, spacerki itd.
No nie wiem jak ty, ale ja uważam, że w więzieniu wcale nie jest kolorowo. Niby jedzenie, ciepełko i wyrko mają, ale ciekawe ile byś wytrzymał psychicznie siedząc przez cały czas w tych samych czterech ścianach.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
...
monia2405 pisze:
strelauiczarny pisze:W więzieniu nie cierpią wszyscy. mają jedzonko, ciepełko, wyrko, spacerki itd.
No nie wiem jak ty, ale ja uważam, że w więzieniu wcale nie jest kolorowo. Niby jedzenie, ciepełko i wyrko mają, ale ciekawe ile byś wytrzymał psychicznie siedząc przez cały czas w tych samych czterech ścianach.
This is something more.
...
Edytowano 16 marca 2010 o 15:01.
monia2405 pisze:
I co? Spędziłbyś całe życie siedząc w więzieniu przed komputerem? Jakoś mi się to nie uśmiecha. Fakt, są osoby biedniejsze, które nie mogą sobie pozwolić na taki luksus jak internet, ale oni mogą wyjść z domu, popatrzeć na przyrodę, na ludzi...
Well, it's a marvelous night for a moondance.... :)
http://www.youtube.com/user/kruszynka20a
...
monia2405 pisze:
I co? Spędziłbyś całe życie siedząc w więzieniu przed komputerem? Jakoś mi się to nie uśmiecha. Fakt, są osoby biedniejsze, które nie mogą sobie pozwolić na taki luksus jak internet, ale oni mogą wyjść z domu, popatrzeć na przyrodę, na ludzi...
strelauiczarny pisze:
monia2405 pisze:strelauiczarny pisze:W więzieniu nie cierpią wszyscy. mają jedzonko, ciepełko, wyrko, spacerki itd.
Co mają do stracenia ludzie ktorzy np są bezdomni, których np i tak nie obchodzi ich los. Musisz wziąć też pod uwagę że dla wielu środowisk więzienie może być nawet powodem do dumy. Więzienie nie może resocjalizować, jeżeli w więzienie jest miejescem skupienia degeneratów. nie mowie ze tacy są wszyscy ale są i tacy...
This is something more.
...
monia2405 pisze:
strelauiczarny pisze:monia2405 pisze:strelauiczarny pisze:W więzieniu nie cierpią wszyscy. mają jedzonko, ciepełko, wyrko, spacerki itd.
Co mają do stracenia ludzie ktorzy np są bezdomni, których np i tak nie obchodzi ich los. Musisz wziąć też pod uwagę że dla wielu środowisk więzienie może być nawet powodem do dumy. Więzienie nie może resocjalizować, jeżeli w więzienie jest miejescem skupienia degeneratów. nie mowie ze tacy są wszyscy ale są i tacy...
Bezdomni to bezdomni. I jak mówisz są tacy, których nie obchodzi ich los, i tacy, dla których więzienie to powód do dumy. Ale biorąc pod uwagę takiego przeciętnego obywatela, to raczej nie każdy chciałby podzielać taki los jak więzienie.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej