no ja nie licze im ż ejedli ze mieli kawke że mieli wode itp.. to normalne ze jest hierarchia.. i ze oni nie stoją z nami w kolejce tylko nas.. no własnie nie oni nas przesłuchują tyko ktos inny

.. chodiz mi o to ze de facto moze z 20-30 os przesłuchali moze troszke wiecej nie wiem bo nie liczyłem..

padnięci mogli być Ci co robili precastingi.. bo oni słyszeli grubo ponad 100 występów na łebka.. a co mnie zirytowąło to to że potem taka pani P. mówi w wywiadzie jaki to byl dla niej męczacy dzień.. ze 500os prześłuchała.. heh a naprawde w Warszawie było to dokładnie 22 albo 23 występy.. a reszty nawet przez drzwi nie powąchała przyjeżdżając do studia na 16.. (tak było w Wawie to potwierdzi kto tam był lub od paru dni przyglada się temu forum) i to mnie irytuje taka fałszywość zakłamanie.. to samo z ową tajemniczą dodatkową listą po naradzie.. to jest jedno wielkie kłamstwo.. tv zawsze kłamała i zawsze kłamać będzie..
pozatym biorąc pod uwagę próbke statystyczną.. to nadzwyczaj dużo os sie wypowiada negatywnie.. i jako ze statystyke zaliczyłem na chyba 4 swego czasu więc sie za autorytet w tej dziedzinie nie uważam... ale stwierdzam.. że nadzwyczaj czesto pojawiają się słowa krytyki co oznacza.. ze albo większość kłamie

.. albo faktycznie było do bani hehe
bo owszem każdy kto mówi ż ebyła fajna zabawa.. mówię TAK ale w samym studio jak w Krk fajnie spiewali i był poziom wysoki.. spoko.. ale organizacji takiej to ja nie moge pojąć.. syf kiła i mogiła.. pomysł dobry ale jak zwykle to w Polsce jest
po pierwsze - zapewne nie do końca polski tylko na licencji z zagranicy heh

.. a po drugie kiepsko wykonany.. to tak jak z tele2.. za granica jest do dziś funkcjonuje i wszystko ok.. a u nas przez bande oszustów znikneło i zostało przez netię wykupione.. jaki z tego wniosek

.. u nas mozna wszystko spie*rzyć... od telefonii po telewizję

Edytowano 17 marca 2010 o 20:17.
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni..