no ja nie licze im ż ejedli ze mieli kawke że mieli wode itp.. to normalne ze jest hierarchia.. i ze oni nie stoją z nami w kolejce tylko nas.. no własnie nie oni nas przesłuchują tyko ktos inny
😛.. chodiz mi o to ze de facto moze z 20-30 os przesłuchali moze troszke wiecej nie wiem bo nie liczyłem..
😃 padnięci mogli być Ci co robili precastingi.. bo oni słyszeli grubo ponad 100 występów na łebka.. a co mnie zirytowąło to to że potem taka pani P. mówi w wywiadzie jaki to byl dla niej męczacy dzień.. ze 500os prześłuchała.. heh a naprawde w Warszawie było to dokładnie 22 albo 23 występy.. a reszty nawet przez drzwi nie powąchała przyjeżdżając do studia na 16.. (tak było w Wawie to potwierdzi kto tam był lub od paru dni przyglada się temu forum) i to mnie irytuje taka fałszywość zakłamanie.. to samo z ową tajemniczą dodatkową listą po naradzie.. to jest jedno wielkie kłamstwo.. tv zawsze kłamała i zawsze kłamać będzie..
pozatym biorąc pod uwagę próbke statystyczną.. to nadzwyczaj dużo os sie wypowiada negatywnie.. i jako ze statystyke zaliczyłem na chyba 4 swego czasu więc sie za autorytet w tej dziedzinie nie uważam... ale stwierdzam.. że nadzwyczaj czesto pojawiają się słowa krytyki co oznacza.. ze albo większość kłamie
😛.. albo faktycznie było do bani hehe
bo owszem każdy kto mówi ż ebyła fajna zabawa.. mówię TAK ale w samym studio jak w Krk fajnie spiewali i był poziom wysoki.. spoko.. ale organizacji takiej to ja nie moge pojąć.. syf kiła i mogiła.. pomysł dobry ale jak zwykle to w Polsce jest
po pierwsze - zapewne nie do końca polski tylko na licencji z zagranicy heh
😃.. a po drugie kiepsko wykonany.. to tak jak z tele2.. za granica jest do dziś funkcjonuje i wszystko ok.. a u nas przez bande oszustów znikneło i zostało przez netię wykupione.. jaki z tego wniosek
😃.. u nas mozna wszystko spie*rzyć... od telefonii po telewizję
😛
Edytowano 17 marca 2010 o 20:17.
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni..