camacamillion Ja raczej też będę wcześnie w nocy bo później nie mam połączenia jest ale dopiero przed godziną 11;00 w niedzielę a to już zdecydowanie za późno, jak chcesz możemy posiedzieć razem na Tym pkp

hehe,
Ja zakładam tak jadę do wrocławia, jeśli się nie dostane to nic złego sie nie stanie, mam nadzieje ze poznam tam wartosciowych ludzi, podejde do tego z entuzjazmem i tak mam niedziele wolna to co mi z tego, a jesli nawet ma to trwac do 1 w nocy to mam gdzie nocować. Hehe, buuu1991 masz racje najlepiej do castingu podchodzic z pewnym wyczuleniem i dla zabawy, Powiem wam z wlasnego doswiadczenia na innych castingach stawialem na perfekcje i podchodzilem z zalozeniem ze musze sie dostac, lecz gdy w lipcu 2009 pojechalem do poznania na casting do filmu dokumentalnego o jednym z portali spolecznosciowych podszedłem do tego castingu na luzie i po kolei przechodziłem o dziwo każdy etap, dziś już jestem po nagraniu filmu do którego zdjęcia odbyły się we wrocławiu w budynku TVP, a premiera zaplanowana jest na lipiec tego roku, tak wiec co zdobylem jakies doswiadczenia zwiazane z kamerą no i troszkę gotówki wpłynęło na moje konto
Kochani potraktujcie to jako zabawę a będzie dobrze, mam nadzieję że uda mi się was wszystkich poznać na castingu !