camacamillion Ja raczej też będę wcześnie w nocy bo później nie mam połączenia jest ale dopiero przed godziną 11;00 w niedzielę a to już zdecydowanie za późno, jak chcesz możemy posiedzieć razem na Tym pkp
😃 hehe,
Ja zakładam tak jadę do wrocławia, jeśli się nie dostane to nic złego sie nie stanie, mam nadzieje ze poznam tam wartosciowych ludzi, podejde do tego z entuzjazmem i tak mam niedziele wolna to co mi z tego, a jesli nawet ma to trwac do 1 w nocy to mam gdzie nocować. Hehe, buuu1991 masz racje najlepiej do castingu podchodzic z pewnym wyczuleniem i dla zabawy, Powiem wam z wlasnego doswiadczenia na innych castingach stawialem na perfekcje i podchodzilem z zalozeniem ze musze sie dostac, lecz gdy w lipcu 2009 pojechalem do poznania na casting do filmu dokumentalnego o jednym z portali spolecznosciowych podszedłem do tego castingu na luzie i po kolei przechodziłem o dziwo każdy etap, dziś już jestem po nagraniu filmu do którego zdjęcia odbyły się we wrocławiu w budynku TVP, a premiera zaplanowana jest na lipiec tego roku, tak wiec co zdobylem jakies doswiadczenia zwiazane z kamerą no i troszkę gotówki wpłynęło na moje konto
😃
Kochani potraktujcie to jako zabawę a będzie dobrze, mam nadzieję że uda mi się was wszystkich poznać na castingu !