17 marca 2010 o 00:35
Zgłoś do moderacji
buuu1991 => jedna sie znalazła co doceniła sztuke
😛 toć to zwykły protest song
😃.. ktos nawet w tym tekscie znalazł opis swojego castingu to miło bo znaczy ze nie najgorzej go oddałem
😃.. jak mówie wszytsko zalezy od punktu widzenia.. jak komus sie udało.. uwaza ze było super.. jak komus sie nie udało.. to górę biorą złe wrażenia z wielkiego tłumu..
😉 no i fajnie ze sie podobało heh i ze zczaiłąs ze to z jajem tekst.. no ale cóż niektórzy nie widzieli - trudno
🙂..
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni..
buuu1991 kobieta, 33
Nagrań: 0, Postów: 89
17 marca 2010 o 08:44
Zgłoś do moderacji
Ludzie wybiera się ktoś spod Krakowa na casting do Wrocławia ?
17 marca 2010 o 08:50
Zgłoś do moderacji
Ciekawe czy za rok będą takie eliminacje do DEBIUTÓW 2011?
Po wielu przemysleniach śmiem twierdzić, że pomysł wyłonienia debiutantów jest znakomity tylko gdyby TVP miała zamiar powtórzyć eliminacje niech lepiej to zorganizuje i będzie bomba!
ed999 mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 26
17 marca 2010 o 09:32
Zgłoś do moderacji
sru pisze:
Ludzie. Hallooo!!!!Nie ma żadnego castingu i konkursu.Nie ma tu miejsca na sprawiedliwe werdykty, jest tylko program rządzący się prawami show tv, wszystko wyreżyserowane wg scenariusza, ustalone pod jak największą oglądalność dla mas włączając w to najgorszy chłam. Szkoda tylko że tvp1 chce żeby płacić jej abonament.Ciekawe za co? Ten program w pełni potwierdza, że płacenie abonamentu TV to głupota i marnotrawienie kasy.Drodzy uczestnicy nie liczcie na jakąkolwiek sprawiedliwą rywalizację. Tvp1chce żeby jej płacić a nie potrafi zrobić uczciwego programu, gdzie rzeczywiście każdy kto umie śpiewać ma szansę. Ot cała Polska rzeczywistość. Pozdrawiam wszystkich rozsądnych.
Masz tez odpowiedz na kwestię kto i czemu tak naprawdę zabił Kenedy'ego ? Żałosne. Albo na wszystko masz teorie spiskową, albo pracujesz dla kogoś i jestes jedynie pajacem i marionetką w niewprawnych rękach. No to sru z tobą. Jak zwykle spuszczam wodę po tobie
🙂
Edytowano 17 marca 2010 o 09:41.
17 marca 2010 o 10:03
Zgłoś do moderacji
Dla mnie casting w Krakowie to okropne doświadczenie, byłam na wielu festiwalach, ale nic nie da się porównać z tym co tam przeżyłam! Był jeden plus...poznałam fajnych ludzi. Czuję się skrzywdzona. Po przesłuchaniu mnie w podkomisji, dostałam wskazówki jak mam się zachowywać gdy będę śpiewać przed jury, że mam poprosić pana Grzegorza do akompaniowania , no i życzono mi szczęścia (odebrałam to jako sygnał że przeszłam dalej) Rozpoczęły się występy ,po przesłuchaniu 10 osób wśród których były osoby niepełnoletnie, zarządzono przerwę po której wyeliminowano nieletnich i ktoś z jury powiedział że możemy teraz przesłuchiwać po kolei, ja niestety 18 lat skończę za dwa miesiące, może jestem zbyt młoda żeby zrozumieć zasady tego programu!
buuu1991 kobieta, 33
17 marca 2010 o 11:39
Zgłoś do moderacji
Poproszono o wyjście osób niepełnoletnich ale na chwilę tylko...Żeby dogadać się z rodzicami...
Ale masz rację , gdybym dostała takie wskazówki pewnie też bym się nastawiła na to, że będę w finale...
17 marca 2010 o 12:10
Zgłoś do moderacji
Po wyproszeniu "na chwilę" niepełnoletnich, już nikt z osób które nie ukończyło 18 lat nie wystąpił!
buuu1991 kobieta, 33
17 marca 2010 o 12:52
Zgłoś do moderacji
Osoby niepełnoletnie po 5 minutach weszły z powrotem. Wiem, bo sama byłam ze znajomymi w tym wieku...
17 marca 2010 o 13:10
Zgłoś do moderacji
Oczywiście weszły, ale nikt z nich nie wystąpił.
17 marca 2010 o 13:40
Zgłoś do moderacji
Dla jasności . Totalna zawierucha z rodzicami powstała po komunikacie ... "czy jest lekarz na sali". Rodzice spanikowali, że być może to ich dziecko zasłabło lub.tp. To było przyczyną wyproszenia dzieci ze studia. Wyszła tylko niewielka część dzieci. Potem już nie zaproszono żadnego małolata do prezentacji . Widzowie oglądajacy konkurs na podglądzie w kawiarni komentowali, że to zemsta organizatorów.
damian5017 mężczyzna, 31
Wrocław
Nagrań: 6, Postów: 294
17 marca 2010 o 14:03
Zgłoś do moderacji
Wiecie co je tam chcę iść do Wrocka ale po co jak i tak mnie nie przesłuchają jak było pisane wcześniej że nastolatków nie przesłuchują bez sensu to po co piszą takie brednie w regulaminie że osoby po 13 roku życia mogą brać udział tak to jak ja tam pójdę to stracę całą niedziele którą mógł bym wykorzystać na coś innego w sumie jak byłem rok temu na mam talent 2 edycji to bardzo mi się podobało ale z tego co ja tu wyczytałem jaka jest organizacja to jest zwykłe szambo a nie casting do zobaczenia we Wrocławiu
ciociagruba kobieta, 39
zadupiewko
Nagrań: 0, Postów: 123
17 marca 2010 o 14:40
Zgłoś do moderacji
ciekawi mnie ze to czytacie zgadzacie sie ze zdaniem ze to dno a i tak tam jedziecie... po co??