Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
danaband pisze:
Hej! Hej!Ja też nie mam zamiaru spać!!!Nie martw się Sandro..Świta Króla Salomona, zwarta i gotowa🙂)Do zobaczyska na spotkaniu🙂Pełen luzik🙂
danaband pisze:
Hej! Hej!
Ja też nie mam zamiaru spać!!!
Nie martw się Sandro..Świta Króla Salomona, zwarta i gotowa🙂)
Do zobaczyska na spotkaniu🙂
Pełen luzik🙂
"nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe"
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
dannyok pisze:
Kurcze, tyle rzeczy mnie ominęło - czytam już trzecią godzinę całą historię i podziwiam determinację i energię! Milczenie swoje osłodzę ciastem przy spotkaniu, bo też w tych dniach mam urodziny 🙂))) co prawda, już baaaardzo nie-pierwsze...
filipzkonopi pisze:
Aha ha ha Danusia bedzie obtancowywać wszystkich , szkoda ze mnie tam nie bedzie. A w zasadzie moze i dobrze bo Tanga to ja nie potrafie tanczyc chyba😛 Ale juz czuje dobra atmoswere tego zlotu, powodzenia bawcie sie dobrze🙂
danaband pisze:
filipzkonopi pisze:Aha ha ha Danusia bedzie obtancowywać wszystkich , szkoda ze mnie tam nie bedzie. A w zasadzie moze i dobrze bo Tanga to ja nie potrafie tanczyc chyba😛 Ale juz czuje dobra atmoswere tego zlotu, powodzenia bawcie sie dobrze🙂Proponuję Tomku dojechać, bo po tangu, dopiero się rozkręcę i może zabraknąć partnerów!!!!Urodzinki też obchodzę w kwietniu...trzy dni po zlocie...a.więc życzenia też mile widziane...nie wspomnę o kwiatku🙂))
dannyok pisze:
🙂)) Ojej, to jest nas więcej kwietniowych!! wszystkiego najlepszego!
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszy singiel Teddy'ego Swimsa, emocjonalną piosenkę Lanberry oraz wspólny kawałek Margaret i Pezeta.
Zobacz więcej