Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
ezoteryka pisze:
martiwin pisze:to moze we wakacje?🙂
No taki był pierwotny pomysl na drugi zjazd.Raczej wiecej osob by wtedy moglo przyjechac.
wojtasinskiii.
wojtasinskiii.
wojtasinskiii pisze:
ezoteryka pisze:martiwin pisze:to moze we wakacje?🙂No taki był pierwotny pomysl na drugi zjazd.Raczej wiecej osob by wtedy moglo przyjechac.ja bym w wakacje przyjechal, bo planuje w polsce byc 😃
ragazzo occhi cielo.
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
anilorak2 pisze:
cholera jest mi zajebiście smutno że nie dojechałam.......czekam na Wasze nagranko kochani🙂
wojtasinskiii.
lukaszseminara pisze:
wojtasinskiii pisze:ezoteryka pisze:martiwin pisze:to moze we wakacje?🙂No taki był pierwotny pomysl na drugi zjazd.Raczej wiecej osob by wtedy moglo przyjechac.ja bym w wakacje przyjechal, bo planuje w polsce byc 😃
oooo.... ; d
ja tez sie na to pisze! 😃
byle by w lipcu. ; d
wojtasinskiii.
wojtasinskiii pisze:
lukaszseminara pisze:wojtasinskiii pisze:ezoteryka pisze:martiwin pisze:to moze we wakacje?🙂No taki był pierwotny pomysl na drugi zjazd.Raczej wiecej osob by wtedy moglo przyjechac.ja bym w wakacje przyjechal, bo planuje w polsce byc 😃
oooo.... ; d
byle by w lipcu. ; d
na przelomie lipca sierpnia😛
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
anilorak2 pisze:
wojtasinskiii pisze:lukaszseminara pisze:wojtasinskiii pisze:ezoteryka pisze:martiwin pisze:to moze we wakacje?🙂No taki był pierwotny pomysl na drugi zjazd.Raczej wiecej osob by wtedy moglo przyjechac.ja bym w wakacje przyjechal, bo planuje w polsce byc 😃
oooo.... ; d
byle by w lipcu. ; d
na przelomie lipca sierpnia😛
tak róbmy kolejny zlot!
wojtasinskiii.
Sh.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej