Jestem już w domku! Od piątej rano w sobotę do teraz na nogach jeeeee zaraz padnę! Ale musiałam wejść na neta,żeby obejrzeć zdjęcia z aparatu i napisać kilka słów.
Chciałam serdecznie podziękować wszystkim uczestnikom, współorganizatorom,panom z ekipy ising-Kubie i Pawłowi,panu ze studia nagrań i panu kamerzyście za ten wspaniały (bo tylko tyle byłam) 1 dzień. Połączyła nas wspólna pasja,ale to jak cudownymi jesteście ludźmi jest nie do opisania-naprawdę nie spodziewałam się,że atmosfera będzie tak niesamowita!!! Przez całą drogę powrotną płakałam,że Was już nie ma,bo po prostu jest to nie do opisania jak było wspaniale-to było WARTE WSZYSTKIEGO,spotkać się z Wami,porozmawiać,potańczyć,powygłupiać się-każda minuta z Wami była wspaniała. Niech Ci,którzy nie byli żałują z całego serca!!! Było takie isingowe karaoke,że cały klub bawił się przy naszych wykonaniach,nawet wieczór panieński do nas przyszedł, mnie i panią Danusię ochroniarze prosili o zejście ze stołu-a szkoda
😃 W tym miejscu pragnę przeprosić panią Danusię,bo zwracałam się do niej po imieniu- po prostu czułam się jakby to była moja najlepsza szalona przyjaciółka-niesamowita kobieta!!!! Godziny uciekały tak szybko,starałam się cieszyć każdą chwilą, nawet 10 minutowa przerwa na nagraniu potrafiła być ciekawa (zdjęcia w powietrzu np.)
😃 Mam nadzieję,że jak będzie już film z całego zlotu to zobaczycie jak to wszystko wyglądało bo tej atmosfery nie da się opisać słowami. Nawet zmarnowani ze zdartymi gardłami opowiadaliśmy sobie kawały do 5 rano w hotelu
🙂Mogłabym z Wami widzieć się codziennie i głęboko wierzę w to,że to nie ostatni taki zlot.Nawet panowie z ekipy świetnie się bawili,śpiewali i tańczyli-mam nadzieję,że Oni również są zadowoleni. Jeszcze raz bardzo bardzo wszystkim Wam dziękuję,że mogłam Was poznać.
Mówię Wam,oni są niesamowitymi ludźmi.
Już nie mogę doczekać się następnego zlotu!!!
TAK SIĘ BAWIŁ ISING!!!!
Po prostu żałujcie
🙂
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.