Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Edytowano 9 kwietnia 2010 o 21:12.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
![]()
Maciek Charachajczuk
teksciarz pisze:
czy ktoś chciałby na wieczorze karaoke zaśpiewać jakąś angielką nutke po polsku ?
nic nie trwa wiecznie wiec ciesz się chwila i korzystaj z życia ;)
yvonne82 pisze:
teksciarz pisze:czy ktoś chciałby na wieczorze karaoke zaśpiewać jakąś angielką nutke po polsku ?
ja bardzo bym chciała zaśpiewać coś z angielskiej nuty ale wydaje mi sie ze nie bedą mieli do tego podkładu🙁
http://www.youtube.com/watch?v=Cs7-ZgsKV7U&feature=related
sama mam problem zeby dorwać podkład do tej piosenki a uwielbiam ten zespół i bardzo bym chciała to zaśpiewać🙂
Maciek Charachajczuk
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
![]()
astrea pisze:
Gardła i wątroby gotowe na zlot?😃
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Katalog iSing wzbogacił się o kolejne piosenki, które poruszają, bawią i wprowadzają w świąteczny nastrój. Taneczne rytmy, wzruszające ballady i emocjonalne duety – sprawdź nowości i zaśpiewaj po swojemu.
Zobacz więcej