Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
sigal pisze:
karty zgloszenia do nagrania jeszcze sa ?czy musze uiścić jakąś wpłatę , by pojechac na zlocik ? gdzie dokladnie w Warszawie odbedzie sie zlot ?
Pani Zapendowska prosze o odpowiedz
![]()
aannddrreeww pisze:
whisper pisze:simonyourangel chyba też jedzie
zagadaj do niego
wisienka29 pisze:
aannddrreeww pisze:whisper pisze:simonyourangel chyba też jedzie
zagadaj do niego
jedzie?? nie było karty zgłoszenia z jego strony.....
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
Maciek Charachajczuk
omg D:
![]()
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
aannddrreeww pisze:
Ja zawsze się boję, że źle wpisałem konto i nie tu poleciały pieniądze haha
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
![]()
wisienka29 pisze:
osoby, które zadeklarowały się a nie wpłaciły zaliczki na hotel muszą niestety teraz organizować sobie miejsca na własną rękę
![]()
bocin pisze:
wisienka29 pisze:osoby, które zadeklarowały się a nie wpłaciły zaliczki na hotel muszą niestety teraz organizować sobie miejsca na własną rękę
Czyli miejsce na wszystko po za ręką jest, tylko na tę jedną rękę trzeba miejsce jakieś zogranizować, tak? Dobrze rozumiem?
Bo w takim razie może ja bym ją tak podpiął w takie coś, co się nosi jak jest w gipsie. Nie wiem jak to się fachowo nazywa.
Mogę tak?
wisienka29 pisze:
Wczoraj dostałam maila z hotelu, wśród 3 nazwisk Waszego nie było, Andrzej nie martw się, wszystko ok
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 6 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazły się zarówno świeże, viralowe utwory znane z internetu, jak i klasyczny przebój polskiego rocka oraz tradycyjna pieśń biesiadna. Sprawdźcie nowości i nagrajcie swoją wersję 🎵
Zobacz więcej