Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
whisper pisze:
aannddrreeww pisze:To jak już pytamy to ja także spróbuje 😛
Kto wyrusza 23 kwietnia (piątek)? Ja wyruszam ze Stargardu Szczecińskiego. Ktoś jeszcze? Hmm albo będzie się dołączał później lub będzie w pociągu wcześniej 😜??
simonyourangel chyba też jedzie 😃
zagadaj do niego 😜
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
Angelaa
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
anilorak2 pisze:
🙁(((( olaboga! o byłam pewna że wysłałam.....hmmmm
sigal pisze:
na zlot to tedy droga ?
witam :)
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej