Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
wisienka29 pisze:
Wczoraj dostałam maila z hotelu, wśród 3 nazwisk Waszego nie było, Andrzej nie martw się, wszystko ok🙂
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
wisienka29 pisze:
Ekipa ising da odpowiedź niedługo czy będzie ale mam nadzieję,że nas isingowiczów nie zawiodą na pierwszym zlocie🙂🙂
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
wisienka29 pisze:
Filipie daj spokój, ja jestem w temacie i wiem,że ekipa jak tylko będzie mogła na pewno się zjawi więc nie ma co się unosić😜 złość piękności szkodzi;D
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
astrea pisze:
Byłoby super,gdyby przyjechali. Ale nie martwcie się, my już z Danusią rozmawiałyśmy, Danusia będzie operatorem kamery, ja fotografem-razem stworzymy niezawodny zespół paparazii-brakuję nam tylko prowadzącego/prowadzącej...ktoś chętny?😃
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
wisienka29 pisze:
Wczoraj dostałam maila z hotelu, wśród 3 nazwisk Waszego nie było, Andrzej nie martw się, wszystko ok🙂
nic nie trwa wiecznie wiec ciesz się chwila i korzystaj z życia ;)
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej