Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
lukaszseminara pisze:
jacekklo86 pisze:lukaszseminara pisze:wiem ze potrafie lepiej!i ciagle daze do perfekcji.
i kiedys tak bedzie... mam taka nadzieje!
to moze wydwac ci sie dziwnie ale jezeli chodzi o wokal to jesten na wokal wrazliwy ...kiedys spiewalem w chorku koscielnym i od zapendowskiej roznie sie tym ze majac slyuch muzyczny zaspiewam ci linie melodyjna a ona nie...taka to pani ekspertto ja ci powiem kolego mlody ze... spiewalem w chorkach.. bralem udzial w musicalach.. gdzie mnie sluchal np. lech kaczynski.. i to bylo fajne uczucie czytac w gazetach.. ze moj glos jest wspalnialy do piosenek z uczuciem... i wogole..nagralem tez audycje w radiu.. (jedynka jak dobrze pamietam).. w kazdym konkursie pierwsze miejsce....to co ja spiewam to plynie z serca.. nie wyobrazam sobie tego inaczej..
J.B. (Jacek)
ragazzo occhi cielo.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
ragazzo occhi cielo.
lukaszseminara pisze:
robertas powiem ci tak..szkoda ze nie ma wystepu z lat 2003-2004... bo bys mnie zobaczyl..ja bylem feniksem i pamietam ze kazdy chcial pstryknac sobie ze mna zdjecie
J.B. (Jacek)
ragazzo occhi cielo.
jacekklo86 pisze:
lukaszseminara pisze:robertas powiem ci tak..szkoda ze nie ma wystepu z lat 2003-2004... bo bys mnie zobaczyl..ja bylem feniksem i pamietam ze kazdy chcial pstryknac sobie ze mna zdjecie
dobra jestes gwiazda i kochamy cie......pamietam tylko grania gdzie chwalili ze jestem wielki i bylo zajebiscie ,,, a ja odczualem cos innegozawsze wiedzialem ze stac mnie na wiecej i odczuwalem nie dosyc ....po***e uczucie,,,,jezeli lukasz masz swiadomosc ze ta piosenka jest dobra i ze dales z siebie wszystko to utwor zwiekszy na wartosci i mnie do niego przekonasz ,,,, jesli jest inaczej...to zostaiam znak zapytania
ragazzo occhi cielo.
J.B. (Jacek)
ragazzo occhi cielo.
wojtasinskiii.
lukaszseminara pisze:
wiesz ja ci powiem takjak pisale rok temu o pewnej osobie ten teskt... i jest to szczere.........mam wiele piosenek..... mam nadzieje ze cos z tego powstawnie...
J.B. (Jacek)
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej