Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
lukaszseminara pisze:
jacekklo86 pisze:lukaszseminara pisze:wiem ze potrafie lepiej! 🙂i ciagle daze do perfekcji. 🙂i kiedys tak bedzie... mam taka nadzieje! 🙂to moze wydwac ci sie dziwnie ale jezeli chodzi o wokal to jesten na wokal wrazliwy ...kiedys spiewalem w chorku koscielnym i od zapendowskiej roznie sie tym ze majac slyuch muzyczny zaspiewam ci linie melodyjna a ona nie...taka to pani ekspertto ja ci powiem kolego mlody ze... spiewalem w chorkach.. bralem udzial w musicalach.. gdzie mnie sluchal np. lech kaczynski.. i to bylo fajne uczucie czytac w gazetach.. ze moj glos jest wspalnialy do piosenek z uczuciem... i wogole..nagralem tez audycje w radiu.. (jedynka jak dobrze pamietam).. w kazdym konkursie pierwsze miejsce....to co ja spiewam to plynie z serca.. nie wyobrazam sobie tego inaczej.. 🙂
J.B. (Jacek)
ragazzo occhi cielo.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
ragazzo occhi cielo.
lukaszseminara pisze:
robertas powiem ci tak..szkoda ze nie ma wystepu z lat 2003-2004... bo bys mnie zobaczyl.. 🙁ja bylem feniksem i pamietam ze kazdy chcial pstryknac sobie ze mna zdjecie 😃
J.B. (Jacek)
ragazzo occhi cielo.
jacekklo86 pisze:
lukaszseminara pisze:robertas powiem ci tak..szkoda ze nie ma wystepu z lat 2003-2004... bo bys mnie zobaczyl.. 🙁ja bylem feniksem i pamietam ze kazdy chcial pstryknac sobie ze mna zdjecie 😃dobra jestes gwiazda i kochamy cie......pamietam tylko grania gdzie chwalili ze jestem wielki i bylo zajebiscie ,,, a ja odczualem cos innegozawsze wiedzialem ze stac mnie na wiecej i odczuwalem nie dosyc ....po***e uczucie,,,,jezeli lukasz masz swiadomosc ze ta piosenka jest dobra i ze dales z siebie wszystko to utwor zwiekszy na wartosci i mnie do niego przekonasz ,,,, jesli jest inaczej...to zostaiam znak zapytania
ragazzo occhi cielo.
J.B. (Jacek)
ragazzo occhi cielo.
wojtasinskiii.
lukaszseminara pisze:
wiesz ja ci powiem takjak pisale rok temu o pewnej osobie ten teskt... i jest to szczere.........mam wiele piosenek..... mam nadzieje ze cos z tego powstawnie... 😉
J.B. (Jacek)
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszą piosenkę Sylwii Grzeszczak oraz emocjonalny kawałek Darii Zawiałow.
Zobacz więcej