Kochani Isingowicze!
Mysle ze powinienem podzielic sie takze z wami pewna wiadomoscia, bo w sumie dotyczy to kazdego z was pokolei bo kazdy ma tam swoje ukryte marzenia... I moje spelnia sie wlasnie dzis.
Pamietam jakby to bylo wczoraj… Rozmawialem z Ewelina (Evelka8😎 i w pewnym momencie przyszedl mi do glowy glupi pomysl aby pochwalic sie moja piosenka.. Zanucilem ja bez zadnego zastanowienia a Ewelinka zagrala ta melodie na swoim elektronicznym fortepianie… Gdy sluchalem Tego dzwieku, tej muzyki, nie wierzylem ze to jest moje. Nie wierzylem ze slysze ta melodie ktora grala tak jak zawsze chcialem. To cos, co mialem zawsze w sercu…
Czemu wam opowiadam ta historie? Bo mysle ze kazdy z nas ma marzenia, kazdy chcialby miec swoja piosenke i zaspiewac ja tak jak potrafi… I dzisiaj mozecie zobaczyc ze takie marzenia sie spelniaja. Ja tez nie wierzylem… a jednak udalo sie!
Chcialbym podziekowac przede wszystkim ising.pl, bo to tutaj sie wszystko zaczelo. To dzieki tej stronce moje marzenie sie spelnilo i poznalem super ludzi ktorzy w cos tam mojego uwierzyli.
Dziekuje takze Ewelinie ktora zrobila mi niesamowity prezent na gwiazdke, czyli nagranie podkladu…
Byc moze przezywam to wszystko jak mrowka okres, ale uwierzcie… To niezwykle uczucie kiedy slyszysz cos co Ty stworzyles. I ja chce sie z wami podzielic Ta muzyka i mam nadzieje ze choc troszke sie wam ona spodoba.
boskie🙂 jesteście niesamowici🙂 wiecie co, spełniliście też moje marzenia, w końcu mogłam posłuchać czegoś, co plynie tak naprawdę z serca, nie sztuczne teksty wyssane z palca, tylko prawdziwe spełnianie marzeń🙂 Od dziś jesteście isingowymi czarodziejami🙂 Czary mary hokus pokus i bum już spełnione marzenie🙂
Z olbrzymią przyjemnością wysłuchałam nagrania do końca. Stworzyliście coś niepowtarzalnego,oryginalnego. Pokazaliście, że muzyka jest piękna, bo płynie z głębi Waszych serc. Pokazaliście też,że pasja, pasja do muzyki łączy ludzi i powoduje,że na świecie dzieją się rzeczy, które sprawiają,że życie jest piękne. Łukasz, Ewelina - gratulacje🙂🙂