Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
jacekklo86 pisze:
muzyka super, tekst i wykonanie nie
Edytowano 30 grudnia 2009 o 00:11.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
jacekklo86 pisze:
muzyka super, tekst i wykonanie nie
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
kolobolo1 pisze:
jacekklo86 pisze:muzyka super, tekst i wykonanie nieWyraziles swoje zdanie...to zaakceptuj tez zdanie innych...Nikt Ci nie kaze tego sluchac...
J.B. (Jacek)
ragazzo occhi cielo.
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
lukaszseminara pisze:
jacek!menie Ty!nie podoba sie ok!ja lubie krytyke..to mnie ze tak powiem mobilizuje!
dziekuje za szczera wypowiedz!
i wogole wam wszyskim.. za to ze.. jednak cos co zawsze chcialem sie spelnilo... i ze zrozumieliscie sens tej piosenki.
J.B. (Jacek)
ragazzo occhi cielo.
lukaszseminara pisze:
wiem ze potrafie lepiej!i ciagle daze do perfekcji.
i kiedys tak bedzie... mam taka nadzieje!
J.B. (Jacek)
jacekklo86 pisze:
lukaszseminara pisze:wiem ze potrafie lepiej!i ciagle daze do perfekcji.
i kiedys tak bedzie... mam taka nadzieje!
to moze wydwac ci sie dziwnie ale jezeli chodzi o wokal to jesten na wokal wrazliwy ...kiedys spiewalem w chorku koscielnym i od zapendowskiej roznie sie tym ze majac slyuch muzyczny zaspiewam ci linie melodyjna a ona nie...taka to pani ekspert
ragazzo occhi cielo.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej