Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
jacekklo86 pisze:
muzyka super, tekst i wykonanie nie
Edytowano 30 grudnia 2009 o 00:11.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
jacekklo86 pisze:
muzyka super, tekst i wykonanie nie
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
kolobolo1 pisze:
jacekklo86 pisze:muzyka super, tekst i wykonanie nieWyraziles swoje zdanie...to zaakceptuj tez zdanie innych...Nikt Ci nie kaze tego sluchac...
J.B. (Jacek)
ragazzo occhi cielo.
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
lukaszseminara pisze:
jacek!menie Ty!nie podoba sie ok!ja lubie krytyke.. 🙂to mnie ze tak powiem mobilizuje! 🙂dziekuje za szczera wypowiedz! 🙂i wogole wam wszyskim.. za to ze.. jednak cos co zawsze chcialem sie spelnilo... i ze zrozumieliscie sens tej piosenki. 🙂
J.B. (Jacek)
ragazzo occhi cielo.
lukaszseminara pisze:
wiem ze potrafie lepiej! 🙂i ciagle daze do perfekcji. 🙂i kiedys tak bedzie... mam taka nadzieje! 🙂
J.B. (Jacek)
jacekklo86 pisze:
lukaszseminara pisze:wiem ze potrafie lepiej! 🙂i ciagle daze do perfekcji. 🙂i kiedys tak bedzie... mam taka nadzieje! 🙂to moze wydwac ci sie dziwnie ale jezeli chodzi o wokal to jesten na wokal wrazliwy ...kiedys spiewalem w chorku koscielnym i od zapendowskiej roznie sie tym ze majac slyuch muzyczny zaspiewam ci linie melodyjna a ona nie...taka to pani ekspert
ragazzo occhi cielo.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Nowy tydzień rozpoczynamy z nowościami do zaśpiewania. Wśród nich znajdziecie tradycyjną kolędę w wersji TGD, najnowszy singiel Cleo oraz nostalgiczną piosenkę Kaśki Sochackiej.
Zobacz więcej