jacekklo86 mężczyzna, 39
sTAROGARD gDAńSKI

Nagrań: 10, Postów: 901
30 grudnia 2009 o 00:08
Zgłoś do moderacji
muzyka super, tekst i wykonanie nie
J.B. (Jacek)
robertas19 mężczyzna, 36
Piła (woj. wielkopolskie)

Nagrań: 12, Postów: 6729
30 grudnia 2009 o 00:10
Zgłoś do moderacji
Ewelina ślicznie zagrałaś na tym fortepianie i muszę też powiedzieć, że tekst i wykonanie Łukasza również mi się podobało, ponieważ fajnie zinterpretowałeś swój własny utwór.
Co do marzeń, to popieram to, że marzenia mogą się spełnić, ale pod jednym warunkiem, a warunek jest taki, że my sami tym marzeniom musimy dopomóc.
Edytowano 30 grudnia 2009 o 00:11.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
kolobolo1 kobieta
Aarhus | Dania

Nagrań: 65, Postów: 745
30 grudnia 2009 o 00:10
Zgłoś do moderacji
jacekklo86 pisze:
muzyka super, tekst i wykonanie nie
Wyraziles swoje zdanie...to zaakceptuj tez zdanie innych...Nikt Ci nie kaze tego sluchac...
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
jacekklo86 mężczyzna, 39
sTAROGARD gDAńSKI

30 grudnia 2009 o 00:11
Zgłoś do moderacji
kolobolo1 pisze:
jacekklo86 pisze:muzyka super, tekst i wykonanie nieWyraziles swoje zdanie...to zaakceptuj tez zdanie innych...Nikt Ci nie kaze tego sluchac...
ja tego nie slucham bo to klapa, naprade nagrajcie cos milego dla ucha
J.B. (Jacek)
jakoblok kobieta, 34
Gdynia/ Liverpool

Nagrań: 5, Postów: 362
30 grudnia 2009 o 00:16
Zgłoś do moderacji
Prosze, Cię Jacek. Czasami jest lepiej już skonczyc.
kolobolo1 kobieta
Aarhus | Dania

Nagrań: 65, Postów: 745
30 grudnia 2009 o 00:17
Zgłoś do moderacji
To skoro nie sluchasz... to prosze Cie, nie udzielaj sie juz...masz swoje zdanie...ja je szanuje..ale nie musisz sie az tak powtarzac za kzdym razem gdy komus się to podoba...Bo to sie robi powoli żałosne...wybacz ale musialam...
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
jacekklo86 mężczyzna, 39
sTAROGARD gDAńSKI

30 grudnia 2009 o 00:20
Zgłoś do moderacji
lukaszseminara pisze:
jacek!menie Ty!nie podoba sie ok!ja lubie krytyke..
🙂to mnie ze tak powiem mobilizuje!
🙂dziekuje za szczera wypowiedz!
🙂i wogole wam wszyskim.. za to ze.. jednak cos co zawsze chcialem sie spelnilo... i ze zrozumieliscie sens tej piosenki.
🙂
to mi sie podoba , jestem chamem muzycznym i wiem ze stac cie na 200 razy wiecej ...
lukasz ja w ciebie wieze , podaruj sobie milosnymi tekstami i wymysl cos orginalne goglos masz. fajny, chodzi mi o barwe, oczekuje od ciebie czegos nowego , zaskoczenie.
J.B. (Jacek)
jacekklo86 mężczyzna, 39
sTAROGARD gDAńSKI

30 grudnia 2009 o 00:32
Zgłoś do moderacji
lukaszseminara pisze:
wiem ze potrafie lepiej!
🙂i ciagle daze do perfekcji.
🙂i kiedys tak bedzie... mam taka nadzieje!
🙂
to moze wydwac ci sie dziwnie ale jezeli chodzi o wokal to jesten na wokal wrazliwy ...kiedys spiewalem w chorku koscielnym i od zapendowskiej roznie sie tym ze majac slyuch muzyczny zaspiewam ci linie melodyjna a ona nie...taka to pani ekspert
J.B. (Jacek)
30 grudnia 2009 o 00:40
Zgłoś do moderacji
mam parcie na szklo wiem xD
ragazzo occhi cielo.