bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
15 grudnia 2009 o 18:40
Zgłoś do moderacji
No bo wypracowania są fajniejsze i lepsze.
🙂
Ależ ja się nie denerwuję i piszę to wszystko z uśmiechem i satysfakcją, dlatemu, że w sumie, to tak lubię.
🙂
pankreda mężczyzna
Skały osadowe
Nagrań: 0, Postów: 128
15 grudnia 2009 o 18:58
Zgłoś do moderacji
Tak. Dorośli wymieniają się felietonami, rozprawami, esejami, listami otwartymi, samouczkami, czyli różnymi pracami natury naukowej lub filozoficznej, które są ripostami na oskarżenia w innych tekstach. Wejdźcie na dowolny serwis z artykułami publikowanymi przez społeczność, to się przekonacie. Zazwyczaj dotyczą religii.
Zeszliśmy z tematu. Odpowiedź na pytanie tytułowe padła dawno.
6 sierpnia 2010 o 11:22
Zgłoś do moderacji
co za debile, 0 konkretów
a jak ktoś chce ściągnąć swoje nagranie? więc ciągnąć 🙂
MAm program co ściaga wszystko z każdej strony wystarczy ją odświeżyc ale takim cepom jednak linka nie podam
pozdrawiam 🙂
maksik mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 1
24 stycznia 2012 o 15:10
Zgłoś do moderacji
problemu nie ma żadnego. Wystarczy mieć MD który nagrywa wszystko co się do niego podłączy. Potrzeba tylko kabel mały jack>2xcinch no i..MD. Minidyski ma co druga kapela weselna więc na dzień zagadać i pożyczyć. jak nie to kupić już mozna za niedużo na alledrogo. Są też takie małe MD Sony na które tez się nagrywa a potem można od razu podłączyć tego MD do kompa i mieć za chwilę poprzez odpowiedni program to w formacie w jakim się chce..MP3, WAVE czy innym..
To że to jest nielegalne to inna sprawa. Każdy robi to na swoją odpowiedzialność. Pytanie tytułowe tego wątku jest jednak nie czy jest to legalne tylko czy się da..
pozdro
tomdzek mężczyzna, 27
Garwolin
Nagrań: 0, Postów: 1257
24 stycznia 2012 o 15:12
Zgłoś do moderacji
mi avatar bocina przypomina rowerzyste z Happy Wheels
mariankac kobieta, 27
Poznań
Nagrań: 50, Postów: 164
24 stycznia 2012 o 15:46
Zgłoś do moderacji
Ej..ale pod każdym nagraniem pisze kup/pobierz nagranie, kup/pobierz podkład. Trzeba mieć oczyy
🙂
Zazdroszczę niektórym fajnego humoru tak wgl.
😃D się uśmiałam..
😃D
Zapraszam do moich dwóch NAGRAŃ: SKYFALL oraz duet NEED YOU NOW!! :) A przedewszystkim do mojego TELEDYSKU!!! :)
xbakusdaniox mężczyzna, 22
Wałbrzych
Nagrań: 126, Postów: 1253
24 stycznia 2012 o 15:52
Zgłoś do moderacji
mariankac pisze:
Ej..ale pod każdym nagraniem pisze kup/pobierz nagranie, kup/pobierz podkład. Trzeba mieć oczyy 🙂
Zazdroszczę niektórym fajnego humoru tak wgl. 😃D się uśmiałam.. 😃D
trzeba mieć oczy i kasę
😃
Byle jaki program audio nagra nagranie z ISING
----------xbakusdaniox-----------
☺☼♪♫▬▬▬▬▬▬▬♫♪☼☺
ftalo mężczyzna, 29
RTA
Nagrań: 51, Postów: 220
19 kwietnia 2012 o 05:01
Zgłoś do moderacji
ja też myślę że się nie da bo one są zabezpieczone nie tylko przed ściaganiem ale i przed wszelkim rejestrowaniem,zapisaniem a nawet wielokrotnym słuchaniem. Wszystko to jest nielegalne i ścigane przez ochronę z Ising. W ogóle dziwne że taki temat tu jest,skoro to samo zło,nawet myślenie o takim czymś jest juz zabronione a pisanie to już w ogóle
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
9 maja 2012 o 19:50
Zgłoś do moderacji
afromentalowa pisze:
da się chyba kupić, ale ja właśnie kupiłam i zapłaciłam sms i nie wiem co dalej!
Odpowiedź: Skąd będę wiedzieć, że pliki są gotowe do pobrania?
Po przyjęciu płatności otrzymasz wiadomość na Twój adres e-mail z informacją, że pliki są już gotowe do pobrania w naszym Centrum Pobierania.😕
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
sqbaniec mężczyzna, 42
Lublin
Nagrań: 21, Postów: 70
13 kwietnia 2013 o 10:53
Zgłoś do moderacji
Można ściągać z ising. Nawet bez rejestratora.
😛 ale nie powiem jak
😃
"... to dobrze gdy jest gorzej, bo lepiej być może.
Gorzej gdy jest lepiej, bo może być gorzej..."