Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
estrella
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
bocin pisze:
Dlaczemu? Dlatemu, że po prostu... nawet jak ktoś zabierze coś z mojego komputera, to i tak to jest ciągle moje, tylko po prostu znalazło się w niepowołanych rękach. 😃 Ależ Cię teraz załatwiłem, prawda? 😃
bocin pisze:
dadzą sobie wcisnąć każde gówno
...ale to przecież nieważne.
mannzer pisze:
bocin pisze😃laczemu? Dlatemu, że po prostu... nawet jak ktoś zabierze coś z mojego komputera, to i tak to jest ciągle moje, tylko po prostu znalazło się w niepowołanych rękach. 😃 Ależ Cię teraz załatwiłem, prawda? 😃
Nie wiem co z tobą gościu jest nie tak. To dziewczyną dzielisz się z kolegami ? W końcu i tak jest tylko twoja, tylko chwilowo jest w niepowołanych rękach.
Zadziwia mnie fakt iż masz 20lat, a dalej wierzysz w mikołaja.
Doczepiłeś się mnie kompletnie nie mając racji i jeszcze zgrywasz ważniaka.
Piszesz że czegoś nie masz potem zaprzeczasz. WTF?? chciałeś być zabawny?
Wszystkie nagrania znajdują się na jakimś tam serwerze = da się je pobrać. To że nie wiesz jak coś zrobić nie znaczy że się tego zrobić nie da.
Spokojnie ja też tego nie potrafię. Ale są ludzie co zrobią to bez problemu -.- Za długo w gnieździe przesiedziałeś bocianie.
Ps. bocin pisze: dadzą sobie wcisnąć każde gówno
"gówno" to jest wulgaryzm.
Więcej już się w tym temacie nie wypowiadam.
mannzer pisze:
bocin pisze😃laczemu? Dlatemu, że po prostu... nawet jak ktoś zabierze coś z mojego komputera, to i tak to jest ciągle moje, tylko po prostu znalazło się w niepowołanych rękach. 😃 Ależ Cię teraz załatwiłem, prawda? 😃
Nie wiem co z tobą gościu jest nie tak. To dziewczyną dzielisz się z kolegami ? W końcu i tak jest tylko twoja, tylko chwilowo jest w niepowołanych rękach.
Zadziwia mnie fakt iż masz 20lat, a dalej wierzysz w mikołaja.
Doczepiłeś się mnie kompletnie nie mając racji i jeszcze zgrywasz ważniaka.
Piszesz że czegoś nie masz potem zaprzeczasz. WTF?? chciałeś być zabawny?
Wszystkie nagrania znajdują się na jakimś tam serwerze = da się je pobrać. To że nie wiesz jak coś zrobić nie znaczy że się tego zrobić nie da.
Spokojnie ja też tego nie potrafię. Ale są ludzie co zrobią to bez problemu -.- Za długo w gnieździe przesiedziałeś bocianie.
Ps. bocin pisze: dadzą sobie wcisnąć każde gówno
"gówno" to jest wulgaryzm.
Więcej już się w tym temacie nie wypowiadam.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej