Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Edytowano 15 grudnia 2009 o 16:27.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
filipzkonopi pisze:
Moze ja wam rozwieje wasze watpliwosci. Nagrania ktore sa tu wstawiane maja zanizone krancowe pasma czestotliwosci. Jest to zrobione celowo dlatego zeby pan czy pani X nie byli sprytni i nie nagrywali sobie a potem wystepowali z tym na scenie. Wiec po co bic piane skoro z takim nagraniem nic juz sie nie da zrobic?A jak ktos w to nie wierzy to niech sobie nagra jedno i pusci na sprzecie audio i porowna do oryginalu, wtedy bedzie wiadomo o czym mowie. Jeszcze sprostowanie dla tych co wyskocza ze mozna te pasma podciagnac korektorem, to odrazu powiem ze nie polepszy to w ogole jakosci. Dziekuje za uwage. I po co te nerwy?Btw. Bocin, powiedz mi czy ty lubisz pisac takie Pierdoły?
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
mannzer pisze:
Nie wiem co z tobą gościu jest nie tak. To dziewczyną dzielisz się z kolegami ? W końcu i tak jest tylko twoja, tylko chwilowo jest w niepowołanych rękach.
Zadziwia mnie fakt iż masz 20lat, a dalej wierzysz w mikołaja.
Doczepiłeś się mnie kompletnie nie mając racji i jeszcze zgrywasz ważniaka.
Piszesz że czegoś nie masz potem zaprzeczasz. WTF?? chciałeś być zabawny?
Wszystkie nagrania znajdują się na jakimś tam serwerze = da się je pobrać. To że nie wiesz jak coś zrobić nie znaczy że się tego zrobić nie da.
Spokojnie ja też tego nie potrafię. Ale są ludzie co zrobią to bez problemu -.- Za długo w gnieździe przesiedziałeś bocianie.
mannzer pisze:
Ps. bocin pisze: dadzą sobie wcisnąć każde gówno
"gówno" to jest wulgaryzm.
bolesławiec
bolesławiec
Glory, Glory Man United!
bocin pisze:
perwersja pisze:jak dzieci.Rozumiem, że dorośli nigdy nie prowadzą wymiany zdań? ... 🙁
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszego katalogu właśnie dołączył najnowszy utwór Dawida Podsiadło, klubowy kawałek Tymka oraz rockowy klasyk Alice Coopera. Bez względu na to, czy szukacie nowoczesnych dźwięków, klubowych rytmów czy klasycznego rocka – złapcie mikrofony i śpiewajcie
Zobacz więcej