Mam nadzieję, że zdążyłam.
🙁
A oto i moja punktacja.
🙂
Przepraszam, ale pomyślałam, że dobrze zrobię, jeśli ją oddrobinę uzasadnię.
🙂
Jeszcze jedno...śpiew to tylko jeden z czynników, który brałam pod uwagę. Jeszcze raz przepraszam.
🙁
15 pkt. - Sandral - Jak śpiewałaś o dziwnym świecie, to bardziej mi się poddobało.
🙁
Niemniej jednak, wykonanie w pełni profesjonalne. Po prostu, nie obraź się, liczyłam na więcej wrażliwości z Twojej strony. Nie wiem, może się mylę.
🙁
14 pkt. - Wojtasinskiii - Gdybym była facetem, to chciałabym mówić Twoim głosem...no, albo głosem Pana Kaspa.
🙂
Poza tym, Ty już chyba i bez tego konkursu jesteś idolem. Aaa..nie podoba mi się to słowo.
🙁
13 pkt. - BoCin - Po pierwsze jesteś moim bratem, więc musisz być wysoko; a po drugie stanowisz całkiem niezły materiał na idola...chyba. Co do umiejętności wokalnych wypowiedziałam się już wcześniej pod nagraniem.
🙁
12 pkt. - Rockann27 - Tak naprawdę to Cię nie znam, ale wydaje mi się, że jesteś bardzo miłą, ciepłą i wesołą osobą, dlatego też myślę, że małe dzieci powinny brać z Ciebie przykład. Piosenkę zaśpiewałaś jak zwykle rewelacyjnie. Włożyłaś w nią dokładnie taką dawkę emocji i mocy, jaka była tam potrzebna.
🙂
11 pkt. - Carolyna1402 - Czysto, w miarę mocno, bez brzęczenia jak poprzednio. Osobiście nie przypadł mi do gustu sposób w jaki zmieniłaś tę piosenkę. Miałam też wrażenie, że stać Cię na wiele więcej, a Twój głos był w jakiś sposób tłumiony i przytrzymywany. Poza tym słyszałam kilka fałszów.
Twoje wykonanie jest warte pewnie więcej punktów, ale jak to mówią life is brutal. Tak wyszło i nie mogłam Cię ocenić wyżej.
🙁
Nie martw się, bez mojej pomocy i tak zajdziesz w tej edycji daleko.
🙂
P.S. Dziękuję jeszcze raz za Włochy!
😃 😘
10 pkt. - Taktaktak - Masz potencjał. Byłabyś z pewnością świetna w roli bożyszcza nastolatek.
🙂
Podobało mi się to "nieijeinieije...". Przepraszam, że tak nisko. Ciężko Was uszeregować.
🙁
9 pkt. - Stargirl - Głównie ze względu na urok osobisty. Gwiazdkowa dziewczynko! Nieczysto trochę (szczególnie na początku).
😐
Wiem, że potrafisz zaśpiewać to lepiej. Stać Cię na większego kopa.
🙂
8 pkt. - Olka1994 - Przepraszam Cię. ;(
Tak wypadło, musiałaś się znaleźć dopiero tutaj. Wykonanie prześwietne, ale zabrakło mi w nim jeszcze trochę więcej wkładu emocjonalnego.
🙂
7 pkt. - Aro23 - Arku, ze względu na nabyte już przez Ciebie doświadczenia medialne, postanowiłam dać Ci trochę więcej punktów niż na to zasłużyłeś. Wyszło Ci całkiem przyzwoicie.
6 pkt. - Bambiaga - Masz niezwykle ponętną barwę głosu. Nigdy jakoś dotąd Cię nie słyszałam, ale po tym jakże przekonującym nagraniu, myślę, że zacznę.
😉
5 pkt. - Kiru - Nieco mnie zawiodłaś. Stać Cię na więcej. Mam nadzieję, że w drugim etapie wysilisz się bardziej.
😉
4 pkt. - 1958 - Cholera! Ty, ładny głosie, Ty się marnujesz w tym duecie! Rób karierę solową i to już!
P.S. Mówię o tym, który pojawił się jako drugi.
😐
3 pkt. - Singer93 - Ja będę oryginalna i powiem Ci, że nie podoba mi się jakoś nadzwyczajnie Twój głos. W każdym razie, moim zdaniem niecałkiem poradziłeś sobie z wybraną przez siebie piosenką. Kiedy Cię słucham, mam wrażenie, że jesteś straszliwie zmęczony. Bez sensu.
🙁
2 pkt. - Strit50 - Nie jestem wielbicielką tego rodzaju chłopięcych głosów. Może za parę lat...
Niestety, słyszałam bardzo wiele nieczystych dźwięków. To chyba nie jest piosenka dla Ciebie.
🙁
1 pkt. - Nelka1996 - Jeszcze masz czas na zostanie idolem, mała.
🙂