Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Edytowano 7 grudnia 2009 o 21:19.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
A dlaczego maja byc anonimowi, nie ma takiej potrzeby, w koncu to tylko zabawa.potrzebujeinspiracji pisze:
ja mam taka małą propozycję dla organizatora. jest taka strona sonda.pl, gdzie bezplatnie mozna robic sondy. Czy nie wygodniej byłoby, gdybyś przy każdej rundzie taką sondę tworzył i ludzie głosowaliby anonimowo, tylko na jedną osobę wybraną. Bardziej przypominac to będzie wtedy formę głosowania, jaka jest uznana w programach rozrywkowych tego typu🙂 To tylko taka mała rada😉
Edytowano 7 grudnia 2009 o 22:32.
Jestem nędzarzem, mam tylko swoje marzenia.
filipzkonopi pisze:
potrzebujeinspiracji pisze:ja mam taka małą propozycję dla organizatora. jest taka strona sonda.pl, gdzie bezplatnie mozna robic sondy. Czy nie wygodniej byłoby, gdybyś przy każdej rundzie taką sondę tworzył i ludzie głosowaliby anonimowo, tylko na jedną osobę wybraną. Bardziej przypominac to będzie wtedy formę głosowania, jaka jest uznana w programach rozrywkowych tego typu🙂 To tylko taka mała rada😉A dlaczego maja byc anonimowi, nie ma takiej potrzeby, w koncu to tylko zabawa.
mlodykb pisze:
po za tym po ok. 1 min zmienia się głos o_O
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W naszym katalogu pojawiły się kolejne muzyczne perełki. Dwie z nich – „Leń” w wykonaniu Czesława Mozila oraz dynamiczne „Życie tak jak w bajce” od Paliona – pochodzą ze ścieżki dźwiękowej filmu „Kleks i Wynalazek Filipa Golarza”. Do tego zestawu dołącza
Zobacz więcej