Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
karolmac pisze:
a mi się ten duecik właśnie podoba🙂 posłuchalibyście wcześniejszych wykonać to zrozumielibyście, że nie ma najmniejszego sensu ich rozdzielać. To tak jakby rozdzielić braci Kaczyńskich - jeden współgra z drugim tak samo jak w przypadku 1958😉 powodzenia dziewczyny w dalszych etapach🙂
Jestem nędzarzem, mam tylko swoje marzenia.
mlodykb pisze:
karolmac pisze:a mi się ten duecik właśnie podoba🙂 posłuchalibyście wcześniejszych wykonać to zrozumielibyście, że nie ma najmniejszego sensu ich rozdzielać. To tak jakby rozdzielić braci Kaczyńskich - jeden współgra z drugim tak samo jak w przypadku 1958😉 powodzenia dziewczyny w dalszych etapach🙂
Moim zdaniem nie masz racji. W "Idolu" powinny brać udział pojedyńcze jednostki, bo duet ma większe możliwości niż reszta, a to nieuczciwe. Inni zmagają się z jakąś niedyspozycją i śpiewają mimo to , gdzie w przypadku 1958 dziewczyny mogą rozdzielać sobie utwór tak jak im będzie wygodniej. Ale cóż, jeżeli pomysłodawca całego 'projektu' nie uważa tego jako coś złego, to nic na to nie poradzę.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
wojtasinskiii.
wojtasinskiii pisze:
wlasnie, to tylko zabawa wiec po co to ciagnac w nieskonczonosc😛 nic nie przesowamy, jakie glosy sa to sa 🙂
abzel pisze:
ale brakuje mi głosów juri, nie wiem czy wszyscy do dziś zaglosują :]
nieudana pisze:
14- BOCIN
13 - SANDRAL
12 - TAKTAKTAK
11 - SINGER93
10- CAROLYNA1402
9- ROCKANN27
8 - OLKA1994
7 - 1958
6- BAMBIAGA
5 - STARGIRL
4 - WOJTASINSKIII
3 - ARO23
2 - STRIT50
1-KIRU
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu do naszego katalogu ponowie dodajemy aż sześć nowości – od włoskich klasyków po energetyczne hity! 🎶🔥
Zobacz więcej