nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
Nagrań: 63, Postów: 3351
mcjustyna kobieta, 38
Dobrodzień
Nagrań: 62, Postów: 472
mortygirl kobieta, 42
MARS
Nagrań: 252, Postów: 1322
12 lutego 2012 o 15:14
Zgłoś do moderacji
Od wielu lat zmagała się z uzależnieniem...więc logiczne jest, iż co pierwsze się nasuwa, iż najprawdopodobniej coś sobie zaaplikowała i zasnęła w wannie...sekcja wykaże czy miała coś we krwi i czy woda w jej płucach się znajdowała.
Być może przyczyna jej smierci była inna. Jednak nie od dziś wiadomo, iż małżeństwo z Bobby Brownem przyniosło jej tylko cierpienie oraz świat narkotyków.
<<''Break Me, Shake Me''>>
donhuan mężczyzna, 86
Nagrań: 1, Postów: 1574
12 lutego 2012 o 19:42
Zgłoś do moderacji
No szkoda jej....ale czyja to wina?Jej otoczenia i jej samej...szkoda ,że tak wcześnie bo mogła w życiu jeszcze coś osiągnąć [*]
14 lutego 2012 o 21:31
Zgłoś do moderacji
Zawsze za życia są bo są . Umrą to od razu każdy był ich fanem . -.- Jeszcze niedługo i miejsce naprawdę dobrych gwiazd zastąpią Justin Bieber czy Miley Cyrus . Ale sława za bardzo ich niszczy . Narkotyki , alkohol . To media z nimi to robią . A niestety po śmierci zawsze docenia się ludzi .
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
14 lutego 2012 o 21:34
Zgłoś do moderacji
szkoda, ze nie potrafila wygrac z cpaniem
😕
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
pit93 mężczyzna, 31
Gdańsk
Nagrań: 433, Postów: 132
14 lutego 2012 o 21:41
Zgłoś do moderacji
Media nie wciskają nikomu alkoholu ani narkotyków do rąk. Ludzie zaczynają się staczac, bo nie potrafią docenic swojego życia, kiedy mają wszystko, chcą więcej, a w przypadku tak sławnych ludzi to "więcej" to często niestety balangi, alko i różne używki, a nie na przykład działalnośc charytatywna albo po prostu pomoc ludziom. A Justin Bieber i Miley Cyrus sami nikogo nie zastąpią, to ludzie, my, zastąpimiy nimi "naprawdę dobre gwiazdy". My mamy wpływ na to czego słuchamy i kogo szanujemy, muzyka nie idzie w złym kierunku, tylko ludzie...
Konto usunięte
14 lutego 2012 o 21:43
Zgłoś do moderacji
Piotrek, nie do końca się zgodzę. Gwiazda pokroju Whitney jest narażona na niewyobrażalny dla nas stres. Łatwo jest mówić nam nie będąc w ich skórze. Takim zwykłym śmiertelnikom jak my wydaje się, że sława + pieniądze = mieć wszystko. Prędzej my mamy wszystko niż ona. Ona nie miała prywatności, spokoju, marzeń.
pit93 mężczyzna, 31
Gdańsk
Nagrań: 433, Postów: 132
14 lutego 2012 o 21:54
Zgłoś do moderacji
Wiem i potwierdzam. Trzeba na prawdę niezwykle silnej psychiki, aby poradzic sobie w świecie showbiznesu. To jest bardzo trudna droga, ale sądzę, że mimo wszystko nie można ich zupełnie usprawiedliwiac. To tak jak usprawiedliwiac mordercę, tylko dlatego, że miał trudne dzieciństwo, przez całe życie był szykanowany i poniżany przez otoczenie, nie miał pieniędzy i w ogóle...
Ciężko to sobie wyobrazic wiem... Ale przecież nie wszyscy tak kończą. Czyli to jednak zależy od człowieka w dużej mierze. Nie wiemy jak było w przypadku Witney, dlaczego postępowała tak czy inaczej, a ja chciałem to bardziej, w zasadzie tak jak za każdym razem w sprawie jej śmierci się wypowiadam, uogóglnic...
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
14 lutego 2012 o 21:56
Zgłoś do moderacji
croc pisze:
Piotrek, nie do końca się zgodzę. Gwiazda pokroju Whitney jest narażona na niewyobrażalny dla nas stres. Łatwo jest mówić nam nie będąc w ich skórze. Takim zwykłym śmiertelnikom jak my wydaje się, że sława + pieniądze = mieć wszystko. Prędzej my mamy wszystko niż ona. Ona nie miała prywatności, spokoju, marzeń.
A tego akurat croc nie wiesz. Moze poprostu nie chciala, lub nie umiala chronic swojej prywatnosci.
Jest wiele znanych osob, ktore zyja sobie w spokoju. Tylko nie wszyscy maja odpowiednia ilosc zdrowego rozsadku lub sily zeby nie dac sie zwariowac
🙂
Pewnie jeszcze wiele znanych i lubianych gwiazd kojfnie przez dragi i imprezowanie, nie widze w tym nic dziwnego ani szokujacego. Sami wybrali swoja sciezke zyciowa i ryzyka z nia zwiazane. Przynajmniej sie swietne bawili na poczatku
😛
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Konto usunięte
14 lutego 2012 o 22:00
Zgłoś do moderacji
Nie wszyscy, ale bardzo wielu najlepszych. Nie można utożsamiać pracy w showbiznesie z tym, co jest jej efektem, czyli piosenkami, teledyskami i nagrodami... Praca budowlańca nie jest bajką mimo, że tak piękne budynki wznosi.