robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
13 grudnia 2011 o 10:25
Zgłoś do moderacji
Wybierz kraj
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 mężczyzna, 35
13 grudnia 2011 o 10:37
Zgłoś do moderacji
Przypominam, iż do jutra do godziny 23:59 przyjmuję zgłoszenia do konkursu 🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
bazyli mężczyzna, 69
Dolny Śląsk
Nagrań: 7556, Postów: 194
13 grudnia 2011 o 10:44
Zgłoś do moderacji
robertas19 pisze:
Przypominam, iż do jutra do godziny 23:59 przyjmuję zgłoszenia do konkursu 🙂
Przyszło mi do głowy, że jak przeniesiesz przyjmowanie nagrań do zakładki ''konkursy'', to nagranie może być nie przyjęte, jeśli ktoś bierze udział w 3-ch konkursach. A może już pomyślałeś, jak temu zaradzić?
komar106 mężczyzna, 38
Wrocław
Nagrań: 290, Postów: 621
robertas19 mężczyzna, 35
13 grudnia 2011 o 10:51
Zgłoś do moderacji
Panie Bazyli z całym szacunkiem do Pana, ale ja nie będę ingerować w zasady zakładki "konkursy", gdyż musieli mieć powód Administratorzy, ażeby taki zapis wprowadzić, jedynie we własnym zakresie użytkownicy mogą napisać petycję w tej sprawie.
Tak nawiasem mówiac, to nie ja powinienem stosować się do zgłaszających się osób, tylko wręcz odwrotnie
😉
O to kraje, które pozostały do wybrania
2.Andora-
3.Austria-
7.Bułgaria-
9.Cypr-
12.Estonia-
20.Liechtenstein-
21.Litwa-
23.Łotwa-
27.Mołdawia-
31.Portugalia-
33.Rumunia-
35.Serbia-
45.Węgry-
Potrzebuję jeszcze 3 jurorów
🙂
Edytowano 13 grudnia 2011 o 15:33.
robertas19 mężczyzna, 35
13 grudnia 2011 o 11:55
Zgłoś do moderacji
mad2bmadelaine pisze:
Monako!!
Witam na pokładzie
😃
bazyli mężczyzna, 69
Dolny Śląsk
13 grudnia 2011 o 11:56
Zgłoś do moderacji
Ale ja nie mam do Ciebie żadnych pretensji. Przypuszczam, że większość osób, które się zgłosiły o tym nie pomyślała i jak zacznie się zgłaszanie nagrań to będzie problem. Zostanie kilka osób i będziesz zmuszony konkurs odwołać, a tyle już włożyłeś w to zaangażowania.
Nawiasem mówiąc, to wyczuwam ostatnio jakąś dziwną Twoją niechęć w stosunku do mojej osoby
🙂
robertas19 mężczyzna, 35
13 grudnia 2011 o 11:58
Zgłoś do moderacji
Zdaje się Panu, to, że skrytykowałem nagranie, nie oznacza, że mam do Pana osoby jakąś niechęć ;-D
bazyli mężczyzna, 69
Dolny Śląsk
13 grudnia 2011 o 12:12
Zgłoś do moderacji
Oj, Robert nie o to mi chodzi. Też nie byłem zadowolony z tego nagrania. Zasygnalizowałem problem związany z obecnym konkursem i nie każę Ci niczego robić, ani się dostosowywać. Zwróciłem się do Ciebie, jako do organizatora i tyle.
Lubię jasne sytuacje i nie znoszę syzyfowej pracy. No to w takim razie się myliłem, jeśli chodzi o tę niechęć
🙂