Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
blazusek72 pisze:
Raczej to ja pierwszy wziąłem Francję... Dlaczego jest napisany ktoś inny ?
robertas19 pisze:
Tylko wiesz, problem jest w tym, że nie pamiętam na co pozwalałem, a na co nie w poprzednich edycjach😃
blazusek72 pisze:
Jeśli whisper miała rezerwację, to dlaczego nie została ona zapisana wcześniej, zanim ja się zgłosiłem ?! Wziąłbym inne ciekawe państwo...
robertas19 pisze:
blazusek72 pisze:Jeśli whisper miała rezerwację, to dlaczego nie została ona zapisana wcześniej, zanim ja się zgłosiłem ?! Wziąłbym inne ciekawe państwo...
Czy jest Ci znana taka choroba jak Alzhemier?? Ja mam lekkie skłonności, do tego przypadku🙂
![]()
tarzan
tarzan pisze:
Poczytałem sobie wstecz to forum i wyczytałem, że nagrania nie mogą być z youtuba...na razie jestem w stanie dodawać tylko w taki sposób, bo mój mikrofon zdechł i nie mam innej możliwości nagrywania niż kamerą -.-
Także albo mnie wypisz z listy, aaalbo jakoś nagnij te zasady xD W końcu i tak nagrywam 'na żywo' bez żadnych ulepszaczy, a podkład przecież mogę wziąć z iSing jakby co😊
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Grudzień to moment, by rozgrzać głos i poczuć magię Świąt. Nasz katalog wzbogacił się o nowe świąteczne perełki – klasyk Andy’ego Williamsa, wzruszającą kolędę „Nie było miejsca dla Ciebie”, tradycyjne „Gore gwiazda Jezusowi” w wersji Arki Noego oraz ciepłą piosenkę „Tata zapamiętaj mamy święta” od Pięknych i Młodych Dawida Narożnego. Zaśpiewaj i poczuj bożonarodzeniową atmosferę.
Zobacz więcej