robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
11 grudnia 2011 o 19:49
Zgłoś do moderacji
To chyba pozwolę na używanie opcji dodatkowych w celu uniknięcia najazdu na moją osobę oraz uchronienia osób, które bez własnej woli posiadają już je
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
Nagrań: 63, Postów: 3351
11 grudnia 2011 o 19:52
Zgłoś do moderacji
Myślę, że akurat najazd byłby bezpodstawny, gdybyś zakazał ich używania bez żadnych ulg..
😜 Ale w poprzednich edycjach mogły być. xD
robertas19 mężczyzna, 35
11 grudnia 2011 o 19:56
Zgłoś do moderacji
Tylko wiesz, problem jest w tym, że nie pamiętam na co pozwalałem, a na co nie w poprzednich edycjach
😃
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
blazusek72 mężczyzna, 26
Bydgoszcz
Nagrań: 9, Postów: 54
11 grudnia 2011 o 20:21
Zgłoś do moderacji
Raczej to ja pierwszy wziąłem Francję... Dlaczego jest napisany ktoś inny ?
robertas19 mężczyzna, 35
11 grudnia 2011 o 20:21
Zgłoś do moderacji
blazusek72 pisze:
Raczej to ja pierwszy wziąłem Francję... Dlaczego jest napisany ktoś inny ?
Francja miała rezerwację telefoniczną xD
blazusek72 mężczyzna, 26
Bydgoszcz
11 grudnia 2011 o 20:27
Zgłoś do moderacji
Jeśli whisper miała rezerwację, to dlaczego nie została ona zapisana wcześniej, zanim ja się zgłosiłem ?! Wziąłbym inne ciekawe państwo...
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
11 grudnia 2011 o 20:27
Zgłoś do moderacji
robertas19 pisze:
Tylko wiesz, problem jest w tym, że nie pamiętam na co pozwalałem, a na co nie w poprzednich edycjach 😃
Ja też nie wiem, ale w moich nagraniach był pogłos, więc wiem, ze można było xD
robertas19 mężczyzna, 35
11 grudnia 2011 o 20:30
Zgłoś do moderacji
blazusek72 pisze:
Jeśli whisper miała rezerwację, to dlaczego nie została ona zapisana wcześniej, zanim ja się zgłosiłem ?! Wziąłbym inne ciekawe państwo...
Czy jest Ci znana taka choroba jak Alzheimer?? Ja mam lekkie skłonności, do tego przypadku
🙂
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
11 grudnia 2011 o 20:31
Zgłoś do moderacji
robertas19 pisze:
blazusek72 pisze:Jeśli whisper miała rezerwację, to dlaczego nie została ona zapisana wcześniej, zanim ja się zgłosiłem ?! Wziąłbym inne ciekawe państwo...
Czy jest Ci znana taka choroba jak Alzhemier?? Ja mam lekkie skłonności, do tego przypadku 🙂
Ojaaa... o.O To się nie przyznawaj..
😃
Lepiej myśleć, ze to skleroza. xD
blazusek72 mężczyzna, 26
Bydgoszcz
robertas19 mężczyzna, 35
11 grudnia 2011 o 20:33
Zgłoś do moderacji
Karolino, to już jest fakt, kilka razy musiałem szukać firmowego klucza, gdyż zapomniałem, gdzie go uprzednio położyłem
😃
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
11 grudnia 2011 o 22:03
Zgłoś do moderacji
tarzan pisze:
Poczytałem sobie wstecz to forum i wyczytałem, że nagrania nie mogą być z youtuba...na razie jestem w stanie dodawać tylko w taki sposób, bo mój mikrofon zdechł i nie mam innej możliwości nagrywania niż kamerą -.-
Także albo mnie wypisz z listy, aaalbo jakoś nagnij te zasady xD W końcu i tak nagrywam 'na żywo' bez żadnych ulepszaczy, a podkład przecież mogę wziąć z iSing jakby co😊
Mnie się w ogóle podkłady z isinga nie odtwarzają, więc się ciesz, ze możesz chociaz z kamerką nagrać
😜