Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Uśmiechnij się ツ
robertas19 pisze:
No właśnie o to chodzi, że nie wiem 🙂
Do wszystkich tematów nie zaglądam 🙂
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
olcia94 pisze:
oj to nie ładnie nie ładnie.. a za takie poważne konkursy się bierze i nie wie😃😃😛
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Uśmiechnij się ツ
Edytowano 13 grudnia 2011 o 16:57.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Edytowano 14 grudnia 2011 o 11:46.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
antybieberowie pisze:
ej nie zgapiłam całego konkursu! to już nie można podobnie nazwać? zasady są zupełnie inne niż tu ;-/ dzięki że mnie tak potraktowaliście 😕
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej