Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
robertas19 pisze:
Portugalia również się zwolniła, rezygnacja na rzecz konkurencji 🙁
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
antybieberowie pisze:
Czy "ising EuroVision III edycja" , a "Eurowizja 2012 - I edycja" to to samo wg was ?
tomdzek pisze:
antybieberowie pisze:Czy "ising EuroVision III edycja" , a "Eurowizja 2012 - I edycja" to to samo wg was ?
tak właśnie tak.
5. jak już raz napisałem: ŻAŁOSNE, BEZNADZIEJNE, OBRZYDLIWE, NIEUCZCIWE, NIEPRAWE, NIELEWE, NIEMOŻLIWE, KONTROWERSYJNE, CHAMSKIE, NIEKLAWE, NIERYCERSKIE, OKROPNE, MASAKRYCZNE, KATASTROFICZNE, APOKALIPTYCZNE, GROTESKOWE, ŚMIESZNE I JESZCZE RAZ ŻAŁOSNE.
robertas19 pisze:
Jej strata, jak woli nagrodę w formie komentarzy zamiast statuetki 🙂
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
antybieberowie pisze:
ale nie pisze ja dziewczyna tylko ja Wojtek, pisałem w imieniu dziewczyny bo mi się nie chciało tłumaczyć , że pisze kobieta ,a jestem facetem , bo to nasze wspólne konto! nie obrażajcie jej! tylko mnie , bo to ja raczej powinienem dostać tę statułetkę 😜
antybieberowie pisze:
ale nie pisze ja dziewczyna tylko ja Wojtek, pisałem w imieniu dziewczyny bo mi się nie chciało tłumaczyć , że pisze kobieta ,a jestem facetem , bo to nasze wspólne konto! nie obrażajcie jej! tylko mnie , bo to ja raczej powinienem dostać tę statułetkę 😜
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.