unexpected pisze:
[cytat=exciter]dobrze... zatem niech dziecko sprecyzuje o jakie kwadraty chodzi.... jaką ma kamerkę.... jaką przepustowość łącza..
skoro pyta na isingu wiec chyba chodzi o ising?
Exciter
Exciter
exciter pisze:
poza tym.. nie ma 10 ani 9 lat tylko 11 .. więc się rozwija.. a jak się rozwija to niech się w pełni rozwija, a nie zadaje pytania w durnowaty sposób... bo tym sposobem to tylko wylęgnie się kolejne pokolenie nieudaczników i sierot społecznych co z cięzkim bólem serca obserwuje w dzisiejszych czasach
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
----------xbakusdaniox-----------
☺☼♪♫▬▬▬▬▬▬▬♫♪☼☺
exciter pisze:
unexpected pisze:[cytat=exciter]dobrze... zatem niech dziecko sprecyzuje o jakie kwadraty chodzi.... jaką ma kamerkę.... jaką przepustowość łącza..
twoja odpowiedz do cytaty nasuwa mi tylko jedno pytanie.... jakie jest nazwisko osoby, która o tej godzinie pozwala przesiadywać pensjonariuszom zamkniętego zakładu pomocy psychiatrycznej przed komputerem
nie wszystko złoto co się świeci...
exciter pisze:
unexpected pisze:[cytat=exciter]dobrze... zatem niech dziecko sprecyzuje o jakie kwadraty chodzi.... jaką ma kamerkę.... jaką przepustowość łącza..
twoja odpowiedz do cytaty nasuwa mi tylko jedno pytanie.... jakie jest nazwisko osoby, która o tej godzinie pozwala przesiadywać pensjonariuszom zamkniętego zakładu pomocy psychiatrycznej przed komputerem
robertas19 pisze:
exciter pisze:
poza tym.. nie ma 10 ani 9 lat tylko 11 .. więc się rozwija.. a jak się rozwija to niech się w pełni rozwija, a nie zadaje pytania w durnowaty sposób... bo tym sposobem to tylko wylęgnie się kolejne pokolenie nieudaczników i sierot społecznych co z cięzkim bólem serca obserwuje w dzisiejszych czasach
Nie ma różnicy, między 10, a 11 -latką. Co jeszcze, to zadziwia mnie fakt, iż w śmiały sposób obrażasz ludzi na tym portalu, gdyż być może, co poniektórzy nie mieli takiego szczęścia żyć w pełnej, kochającej się rodzinie i nazywanie ogółu sierotami nawet społecznymi jest trochę nie na miejscu.
anitabednaruk pisze:
Słuchajcie mnie uważnie - JA domyśliłam się o jakie kwadraty chodzi (choć po zainteresowaniu wątkiem autorki - nawet nie wiem czy pomogłam). Ale to nie znaczy, że ona dobrze sformułowała problem. No bo każdy jednak, nawet dziecko, jak go boli to potrafi powiedzieć GDZIE go boli... A 10-latka to nie jest 2-latka, nauczcie się tego wreszcie... Skoro potrafi wejść na ising, zarejestrować się, i nawet założyć nowy wątek na forum, to czemu mam od niej NIE WYMAGAĆ opisania JAKI KONKRETNIE ma problem z tą kamerką i GDZIE są te kwadraty...
Niech powie: "Mam kamerkę za 200 zł i jak chcę się nagrać z kamerką to obraz jest niewyraźny, jakby zrobiony z kwadratów. Co z tym zrobić?"
Czy dostrzegasz Nieudana różnicę? Widzisz jakiś problem w tym, żeby 10-latka TAK sformułowała problem? Może nie obniżajcie tym dzieciakom poprzeczki, co?
exciter pisze:
a tak przypomniało mi się jeszcze bardziej.... to to jest dział "Sprzęt muzyczny" - kamerka zdaje się nie zalicza się do tego typu sprzętu... dział pomoc jest pod innym linkiem
anitabednaruk pisze:
Aha, i mam ochotę krzyknąć, ale nie krzyknę - powiem tylko tak: nie ma kurrrrrrrde takiego słowa jak "co poniektórzy" !!!!!
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszy singiel Teddy'ego Swimsa, emocjonalną piosenkę Lanberry oraz wspólny kawałek Margaret i Pezeta.
Zobacz więcej