nieudana pisze:
exciter pisze:nieudana pisze:anitabednaruk pisze:@nieudana - jeśli 10-letnie dziecko nie wie jak sformułować problem, to może należy wyciągnąć wniosek, że... no właśnie, że nie powinno tu wchodzić???
A jeśli idziesz do lekarza z przyspieszoną akcją serca, to mówisz mu na wstępie, ze masz tachykardię? Czy starasz się to opisać?
Przecież ona napisała o co chodzi. Jakoś potrafiłaś skojarzyć, ze to pikseloza..
a jeśli kobieta, która śpiewa ma zaznaczoną płeć "mężczyzna" ... to co wtedy ?
poza tym.. nie ma 10 ani 9 lat tylko 11 .. więc się rozwija.. a jak się rozwija to niech się w pełni rozwija, a nie zadaje pytania w durnowaty sposób... bo tym sposobem to tylko wylęgnie się kolejne pokolenie nieudaczników i sierot społecznych co z cięzkim bólem serca obserwuje w dzisiejszych czasach
Co to ma do rzeczy jaką płeć mam zaznaczoną?;> Moze zawsze marzyłam o tym, zeby mieć penisa.. I spełniam swoje marzenie udając chłopca w wirtualnym świecie..?
W porządku, niech ma nawet i 12, nie sądzę, że Ty w jej wieku wiedziałeś wszystko i potrafiłeś dosadnie opisać każdy problem.
nieudana pisze:
exciter pisze:nieudana pisze:anitabednaruk pisze:@nieudana - jeśli 10-letnie dziecko nie wie jak sformułować problem, to może należy wyciągnąć wniosek, że... no właśnie, że nie powinno tu wchodzić???
A jeśli idziesz do lekarza z przyspieszoną akcją serca, to mówisz mu na wstępie, ze masz tachykardię? Czy starasz się to opisać?
Przecież ona napisała o co chodzi. Jakoś potrafiłaś skojarzyć, ze to pikseloza..
poza tym.. nie ma 10 ani 9 lat tylko 11 .. więc się rozwija.. a jak się rozwija to niech się w pełni rozwija, a nie zadaje pytania w durnowaty sposób... bo tym sposobem to tylko wylęgnie się kolejne pokolenie nieudaczników i sierot społecznych co z cięzkim bólem serca obserwuje w dzisiejszych czasach
Co to ma do rzeczy jaką płeć mam zaznaczoną?;> Moze zawsze marzyłam o tym, zeby mieć penisa.. I spełniam swoje marzenie udając chłopca w wirtualnym świecie..?
W porządku, niech ma nawet i 12, nie sądzę, że Ty w jej wieku wiedziałeś wszystko i potrafiłeś dosadnie opisać każdy problem.
Exciter
exciter pisze:
nieudana pisze:exciter pisze:nieudana pisze:anitabednaruk pisze:@nieudana - jeśli 10-letnie dziecko nie wie jak sformułować problem, to może należy wyciągnąć wniosek, że... no właśnie, że nie powinno tu wchodzić???
wiedziałem... jak miałem 7 lat to już sam budowałem układy elektroniczne... może jestem super inteligentny... a może normalny .. a może wymagam od społeczeństwa trochę więcej wysiłku... a może wk...wia mnie jak ktoś zadaje pytanie bez najmniejszej chociażby próby rozwiązania problemu samemu... pragnę aby ktoś w końcu zdefiniował mój poziom wiedzy i inteligencji... może to co jest dla mnie normalne dla innych jest barierą nie do przeskoczenia.... ale jedno wiem na pewno i nie muszę dodawać "może" .... moje dziecko będzie samo rozwiązywało problemy... a kiedy przyjdzie po pomoc, będzie potrafiło zdefiniować problem tak, żebym nie miał żadnych wątpliwości z czym ma problem
Exciter
exciter pisze:
będąc w jej wieku miałem Commodore 64 (pewnie nawet nie wiesz co to) i na nim sam pisałem pierwsze proste programy w BASIC'u.... a zmuszanie dzieci do myślenia i rozwijania się to chyba nie jest nic nieinteligentnego
lalalala....
exciter pisze:
będąc w jej wieku miałem Commodore 64 (pewnie nawet nie wiesz co to) i na nim sam pisałem pierwsze proste programy w BASIC'u.... a zmuszanie dzieci do myślenia i rozwijania się to chyba nie jest nic nieinteligentnego
exciter pisze:
Exciter
exciter pisze:
dobrze... zatem niech dziecko sprecyzuje o jakie kwadraty chodzi.... jaką ma kamerkę.... jaką przepustowość łącza.. czy to dotyczy nagrań na iSing czy może gdzieś indziej
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszy singiel Teddy'ego Swimsa, emocjonalną piosenkę Lanberry oraz wspólny kawałek Margaret i Pezeta.
Zobacz więcej