jpreston mężczyzna, 45
Poznań
Nagrań: 166, Postów: 416
9 lutego 2012 o 22:40
Zgłoś do moderacji
... Whisper... przeczytaj co napisałaś ... zastanów się nad tym... bo takich bzdur dawno nie czytałem. Ty mówisz, że Ja obrażam ??? no ciekawe.... Ciekawe
(...) Ono jest jak powietrze.
Bez niego, bez miłości,
Bez gniewu, bez smutku,
Jest się jak maszyna.
jpreston mężczyzna, 45
Poznań
9 lutego 2012 o 22:41
Zgłoś do moderacji
Alt nie prosilem cie o pomoc... Zarty Zartami ... nie każdy ma tak dziecinne poczucie Humoru.
Bez niego, bez miłości,
Bez gniewu, bez smutku,
Jest się jak maszyna.
whisper kobieta, 34
Olsztyn
Nagrań: 107, Postów: 9531
9 lutego 2012 o 22:43
Zgłoś do moderacji
jpreston pisze:
... Whisper... przeczytaj co napisałaś ... zastanów się nad tym... bo takich bzdur dawno nie czytałem. Ty mówisz, że Ja obrażam ??? no ciekawe.... Ciekawe
przeczytaj raz jeszcze to co napisałam tylko tym razem ze zrozumieniem poproszę
😉
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
jpreston mężczyzna, 45
Poznań
9 lutego 2012 o 22:49
Zgłoś do moderacji
whisper pisze:
jpreston pisze:... Whisper... przeczytaj co napisałaś ... zastanów się nad tym... bo takich bzdur dawno nie czytałem. Ty mówisz, że Ja obrażam ??? no ciekawe.... Ciekawe
przeczytaj raz jeszcze to co napisałam tylko tym razem ze zrozumieniem poproszę 😉
Nie pozjadałaś wszystkich rozumów ... Ja rozumiem ty nic a nic ... Jesteś tak mocno zapatrzona w Siebie i swoje Racje... ze niezależnie kto co ci napisze stajesz okoniem. Nie jesteś w centrum uwagi .... a widzę , że bardzo starasz się być....
Docinasz braki douczenia osobom których nie znasz... nie masz o nich bladego pojęcia... ale wiesz Oskara bym Ci dal... za aktorstwo
🙂 I kończę debatę z tobą bo do DEBATY potrzeba 2 osób na podobnym poziomie intelektualnym...
Bez niego, bez miłości,
Bez gniewu, bez smutku,
Jest się jak maszyna.
nutelka kobieta, 46
Katowice
Nagrań: 1343, Postów: 75
9 lutego 2012 o 22:54
Zgłoś do moderacji
Cinek, przeginasz. i tak, to ty jesteś zapatrzony w siebie i traktujesz wszystkich jak potencjalnych wrogów. jak cię lubię, tak cię proszę - weź się ogarnij.
a już to, że najechałeś na alti, jest dla mnie kompletnie niezrozumiałe. kopiesz pod sobą dół, w którym będziesz sam.
whisper kobieta, 34
Olsztyn
9 lutego 2012 o 22:54
Zgłoś do moderacji
Nie twierdzę, że pozjadałam wszystkie rozumy. Nie moja wina, że źle zrozumiałeś tego co napisałam.
Nie staram się być w centrum uwagi, bo nie jest mi to do szczęścia potrzebne mój drogi
😉
"Docinasz braki douczenia osobom których nie znasz..." mogłabym powiedzieć dokładnie to samo o "tobie"
🙂
Patrz, a ja myślałam, że to się nazywa 'wymiana zdań", oh silly me...
Zatem zaczynam poszukiwania tej drugiej. Adios!
Brawa dla NUTI!
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
altowka kobieta, 35
Szczecin
Nagrań: 20, Postów: 776
9 lutego 2012 o 22:58
Zgłoś do moderacji
Nuti, to nie atak, rozumiem, że chce swoje sprawy załatwiać sam.. Nie będę się wtrącać
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
nutelka kobieta, 46
Katowice
Nagrań: 1343, Postów: 75
9 lutego 2012 o 23:13
Zgłoś do moderacji
alti, proszę cię... atak nie atak - najeżdża na ciebie za to, że usiłujesz łagodzić skutki jego wybuchów.
przyjaciele są nie tylko od głaskania po pupci - jak trzeba, to w nią kopnąć powinni, a solidnie, żeby rozum wskoczył na swoje miejsce. bo na razie rozumu tu nie ma - tylko zbędne emocje.
verin kobieta, 34
Elblag\ Poznań
Nagrań: 135, Postów: 610
9 lutego 2012 o 23:14
Zgłoś do moderacji
ja Cież Was lubie xd Naprawdę jprestonie, jeśli mój "docinek" ( który był jedynie stwierdzeniem faktu , bo to nie ja ze 3 razy zmieniałam zdanie na forum o tym czy jadę czy nie)Cię obraził to bardzo przepraszam. Nie mam problemu emocjonalnego związanego z Twoją osobą, nie mam problemu z żadną osobą. No chyba , że fakt , że tak naprawdę wszyscy mnie mało interesują jest w tym wypadku problemem. Ów żart nie miał na celu nikogo obrazić. Ale w swojej ułańskiej fantazji jesteście dla mnie wszyscy powodem do ogromnego śmiechu. Moje podejście jest takie. Jeśli ktoś mnie nie lubi bądź obraża tudzież dogryza to ma problem. Ja pochlipię cicho w kącie prez równe 47 sekund , potem wyżalę się mamie i po sprawie. Na pewno nie będę jak Wy tutaj, a niektóre osoby zwłaszcza pisać elaboratów na temat tego , że moja racja jest najmojsza
🙂 już to gdzieś omawialiśmy. To jest bezcelowe. Więc bardzo proszę trochę więcej dystansu i zlewania innych ciepłym amoniakiem
whisper kobieta, 34
Olsztyn
9 lutego 2012 o 23:17
Zgłoś do moderacji
a myślałam, że lubisz moje elaboraty...
🙁
nic już nie będzie takie samo...
🙁
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
9 lutego 2012 o 23:17
Zgłoś do moderacji
A ja bede pil piwo i sie z Was wszystkich smial
😃
Nie bede nikogo dyskryminowal. Z kazdego po kolei
😛
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
altowka kobieta, 35
Szczecin
Nagrań: 20, Postów: 776
9 lutego 2012 o 23:18
Zgłoś do moderacji
kaspo pisze:
A ja bede pil piwo i sie z Was wszystkich smial 😃
Nie bede nikogo dyskryminowal. Z kazdego po kolei 😛
napij się ze mną
Edytowano 9 lutego 2012 o 23:18.