Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
matriks1111 pisze:
mlynarczykm pisze:meg1 pisze:Ja już się nie mogę doczekać :d
Ekipo Krakowska ("ekipo" coby z grupą nie mylić 😃 meg1, sajgonka, matriks1111, dzidas, kaspo i ewentualnie inni, o których aktualnie zapomniałam - sry)!
O której jedziemy?
Skąd?
Czym?
W ile osób?
Jeśli tak liczną grupą i pociągiem to na pewno się pozałapujemy na jakieś zniżkowe bilety weekendowe typu "TY i raz, dwa, trzy", więc dobrze by było żeby kupować je razem, co Wy na to?
Ja proponuję pojechać pociągiem TLK, który wyjeżdża z Krk w piątek o 10:56 - co wy na to? Cena normalnego biletu to 56 PLN, więc kto jeszcze się łapie na bycie studentem, ma taniej, a i tak jest to w miarę komfortowa wyprawa jak za taką cenę. Wcześniejsza rezerwacja miejsc, z jednym minusem - wagon bezprzedziałowy 😛
memphis pisze:
sie zastanawiam, czemu Toruniowo napisałem xD
ps. mam przesiadkę w Bydgoszczy 😉
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
a kto umarł, ten nie żyje!
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Wrocław
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
matriks1111 pisze:
mlynarczykm pisze:meg1 pisze:Ja już się nie mogę doczekać :dEkipo Krakowska ("ekipo" coby z grupą nie mylić 😃 meg1, sajgonka, matriks1111, dzidas, kaspo i ewentualnie inni, o których aktualnie zapomniałam - sry)! O której jedziemy?Skąd?Czym?W ile osób?Jeśli tak liczną grupą i pociągiem to na pewno się pozałapujemy na jakieś zniżkowe bilety weekendowe typu "TY i raz, dwa, trzy", więc dobrze by było żeby kupować je razem, co Wy na to?Ja proponuję pojechać pociągiem TLK, który wyjeżdża z Krk w piątek o 10:56 - co wy na to? Cena normalnego biletu to 56 PLN, więc kto jeszcze się łapie na bycie studentem, ma taniej, a i tak jest to w miarę komfortowa wyprawa jak za taką cenę. Wcześniejsza rezerwacja miejsc, z jednym minusem - wagon bezprzedziałowy 😛
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
whisper pisze:
memphis pisze:to dwie ekipy pociągowe - ja chyba dobijam do Toruniowo Poznańskiej 😉
pfff!
OLSZTYŃSKO-Toruniowo-Poznańskiej chciałeś powiedzieć 😛
jpreston pisze:hmmm a to ktoś zamierza spać? 🙂 Co Whisper?
ale że o so chozi? xD
[..] szukamy nowych dróg w ten gorszy czas..
zabrakło wiary nam i siły w nas
pod lepszym niebem odnajdziemy się [..] ♫♪
astrea pisze:
Memphis...jezeli jedziesz z Gdanska bezposrednim przez Poznan o 9.16... to LIPA! Bo będziesz w Poznaniu o 22 minuty za pozno,zeby jechać z ekipą Poznanską.
Ale jeżeli jedziesz z przesiadką w Bydgoszczy to spotkamy się dopiero w Poznaniu,15 min przed odjazdem ciapągu poznańskiego 😛 szkoda,ze nie masz przesiadki w Toruniu 😛 no ale w poznańskim pociągu odbijemy😃
To kto jedzie tym o 13.30 do Wrocka? Bo się okaze zaraz,ze sami jedziemy 😃
[..] szukamy nowych dróg w ten gorszy czas..
zabrakło wiary nam i siły w nas
pod lepszym niebem odnajdziemy się [..] ♫♪
http://komar106.wrzuta.pl/
kaspo pisze:
lub autobus ktory sie rezerwuje, jedzie 3 godz ( 9 - 12 ), i kosztuje 39 pln 🙂
Keep your friends close, but your enemies closer.
Wrocław
komar106 pisze:
Ja będę czekał na was na dworcu🙂
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!