Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
jpreston pisze:
... buuu a ja liczyłem , że dostanę "cztery razy , po dwa razy" 🙂 albo Majteczki w Kropeczki a tu zonk 😛 ... Już pisałem wcześniej mi też moja nie pasi ... ale najwyżej pospadacie z Krzeseł 😛 .. ze śmiechu
Gdybyś spadł ze swojego ego na IQ to byś się zabił.
(...) Ono jest jak powietrze.
Bez niego, bez miłości,
Bez gniewu, bez smutku,
Jest się jak maszyna.
verin pisze:
sam se śpiewaj behemota behemocie jeden
Bez niego, bez miłości,
Bez gniewu, bez smutku,
Jest się jak maszyna.
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
aannddrreeww pisze:
To skoro już o piosenkach mowa to ja czekam na wiadomość z kim śpiewam, bo to też ważna informacja 😉 i czy podkład mamy szukać (bądź możemy) sami??
Co do śmiania się wydaje mi się, że mam powody do śmiania z Kaspo ... albowiem dzisiejsza noc należała do tych z dziwnymi snami ... a Kaspo grał w niej rolę komika-kabareciarza ... Nie był zbytnio zabawny, było to coś na miarę bicia i obijania niczym w Animkach ... ale później zajęliśmy się zbijaniem czerwonych kuleczek białymi, by móc je zebrać O_o ... Kaspo nawet mi jedną dał, co mnie zdziwiło, bo zrobił wtedy taką przyjacielską minę ... Reszta snów to już całkiem inna bajka, więc ich nie opiszę
PS Męczą mnie te kłótnie "rodzinne" ... i ogólne na ising, na forum, wśród swoich ... zaraz stwierdzę, że niczym Atena wyszedłem z głowy Nutelki i tyle będzie z rodziny ... O!!!
Pfffff!!!
Tak czy siak ja mam zamiar dopshe się bawić ... choćby sam w kącie z własnymi kredkami ... 😉
Bez niego, bez miłości,
Bez gniewu, bez smutku,
Jest się jak maszyna.
aannddrreeww pisze:
To skoro już o piosenkach mowa to ja czekam na wiadomość z kim śpiewam, bo to też ważna informacja 😉 i czy podkład mamy szukać (bądź możemy) sami??
Co do śmiania się wydaje mi się, że mam powody do śmiania z Kaspo ... albowiem dzisiejsza noc należała do tych z dziwnymi snami ... a Kaspo grał w niej rolę komika-kabareciarza ... Nie był zbytnio zabawny, było to coś na miarę bicia i obijania niczym w Animkach ... ale później zajęliśmy się zbijaniem czerwonych kuleczek białymi, by móc je zebrać O_o ... Kaspo nawet mi jedną dał, co mnie zdziwiło, bo zrobił wtedy taką przyjacielską minę ... Reszta snów to już całkiem inna bajka, więc ich nie opiszę
PS Męczą mnie te kłótnie "rodzinne" ... i ogólne na ising, na forum, wśród swoich ... zaraz stwierdzę, że niczym Atena wyszedłem z głowy Nutelki i tyle będzie z rodziny ... O!!!
Pfffff!!!
Tak czy siak ja mam zamiar dopshe się bawić ... choćby sam w kącie z własnymi kredkami ... 😉
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
[..] szukamy nowych dróg w ten gorszy czas..
zabrakło wiary nam i siły w nas
pod lepszym niebem odnajdziemy się [..] ♫♪
Wrocław
komar106 pisze:
A właśnie🙂 tak mi się przypomniało😉 do miejsca noclegu bliżej będzie z Wrocław MIKOŁAJÓW, a nie z DWORCA GŁÓWNEGO🙂
http://komar106.wrzuta.pl/
Bez niego, bez miłości,
Bez gniewu, bez smutku,
Jest się jak maszyna.
komar106 pisze:
Zależy ile osób zauważy tą informacje🙂
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!