turkusowa kobieta, 48
gdzieś tam :)
Nagrań: 0, Postów: 15
14 listopada 2009 o 14:33
Zgłoś do moderacji
Każdy ma prawo do własnego wyboru? pięknie to brzmi ale to nieprawda,nie bądźmy naiwni...telewizja narzuca mnóstwo rzeczy,a uczestnik dla swiętego spokoju się zgadza,albo po prostu mu wmówią że tak będzie lepej i uwierzy...wiem bo pracowałam kilka lat w telewizji.
A co do stwierdzenia że Kasia Popowska i tak ma fanów w YouTube więc w Mam Talent nie jest potrzebna ona tylko Wiktoria,nie zgadzam się.Mam Talent jest do odkrywania talentów a nie od przepychania tych gorszych,no sorry...
Turkusowa
stefanoo mężczyzna, 30
Sosnowiec
Nagrań: 0, Postów: 25
mydream kobieta, 28
Warszawa
Nagrań: 3, Postów: 251
14 listopada 2009 o 15:20
Zgłoś do moderacji
W Mam Talent, wzieli tych robiących, coś na wzór show. Żaklina - zamiast małej Kasi Sawczuk, Wiktoria - zamiast Kasi Popowskiej. eh, Albo tam mała... Agata Wietrzycka [?!] - pobiegła z zeszycikiem do Chylińskiej. Tu zadziałało coś typu: 'Lubi mnie, moją muzykę - niech przejdzie.' To jest denerwujące. ;( Szczerze mówiąc to liczę na braci Legun i na Kaczorex'a bo to są talenty!
Ty wiesz, że teraz jest Twój czas by krzyczeć
Ten jeden raz niech zadrży świat.
Dokładnie teraz trwa twe całe życie
Kolejnych szans chwilowo brak.
daliczek kobieta, 30
-
Nagrań: 0, Postów: 14
14 listopada 2009 o 19:07
Zgłoś do moderacji
Też zgadzam się z opinią, że Kasia Sawczuk i Popowska powinny przejść.
No ale cóż.. to dowód na to, że jury się też myli czasem xd
Jeżeli chodzi o dwie w/w dziewczyny to od Plejady i Onetu dostały chyba laptopy, w zamian za ta pomyłkę.
gwiazdeczka02
mydream kobieta, 28
Warszawa
Nagrań: 3, Postów: 251
14 listopada 2009 o 19:08
Zgłoś do moderacji
daliczek pisze:
Jeżeli chodzi o dwie w/w dziewczyny to od Plejady i Onetu dostały chyba laptopy, w zamian za ta pomyłkę.
Komputery Multimedialne, na Onecie pisali
😉
Ty wiesz, że teraz jest Twój czas by krzyczeć
Ten jeden raz niech zadrży świat.
Dokładnie teraz trwa twe całe życie
Kolejnych szans chwilowo brak.
kinuko94 kobieta, 30
Wałbrzych
Nagrań: 8, Postów: 92
14 listopada 2009 o 19:52
Zgłoś do moderacji
Noo to ja też coś napiszę xDD moim zdaniem ona w ogóle nie powinna tam przychodzić ...Śpiewała w Ich Troje więc już coś osiągnęła więc pewnie miała świadomość że przejdzie dalej ...a skoro coś osiągnęła to nie powinna przychodzić do takiego programu tylko dać szanse innym osobą które na prawdę coś potrafią tak w ogóle za dużo jest tam osób co śpiewają ...mało jest takich co na prawdę jakieś orginalne rzeczy pokazują ...