Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
jenny17 pisze:
Śmiać mi się chce, gdy słyszę od jurorów, że np. grupa taneczna zbyt udziwniła swój występ, Katajew wybrała złą piosenkę (że niby chciała zaszpanować skalą) albo "nie zaskoczyłeś mnie swoi występem, liczyłam na coś lepszego". Te ich teksty są żałosne, bo po pierwsze każdy występ sekundę po sekundzie wymyśla TVN i nie ma zmiłuj, masz tańczyć i śpiewać jak ci każą, a jak nie to wylatujesz i płacisz gigantyczną karę za niewywiązanie się z umowy, a po drugie jurorzy każdy występ widzą przed programem sobotnim z 10 razy jak nie więcej. A potem udają przygłupów. Ot telewizja 😉
Przecież to oni (tvn) walnęli gafę i te przyciski były po to, by pokazać, że to wina dziewcząt, nie stacji. Dyskretne odwrócenie uwagi od błędu dźwiękowców i "przerzucenie" jej na dziewczyny.bocin pisze:
Tak zauważyłem, ale to było inaczej.
Najpierw walnęła jedna osoba, potem druga, która również czuła mały dyskomfort i na którą wpływ wywarła pierwsza osoba. Wtedy trzecia mogę rzec, że nie miała już wyboru. 🙂
W sumie to byłam pewna, że je przywrócą. Przecież na Kaśkę P ludzie wysłaliby tyle smsów, że szok. Pozbawiać się takiego zarobku jest dla mnie rzeczą co najmniej dziwną.wyimaginowany pisze:
Może to teorie spiskowe, ale producenci i reżyserzy dali nam kilkukrotnie do zrozumienia, że dla nich liczą się pieniądze i oglądalność, a nie talenty... Pierw reżyser na konferencji prasowej powiedział, że najprawdopodobniej ktoś spoza tej 40 jednak wejdzie do półfinałów - Kasia Popowska lub Kasia Sawczuk. Zrobił się chaos, napisały gazety, portale, mówiło się wszędzie o tym, popularność rośnie, rośnie, a po kilku dniach oświadczenie, że nikt nie wejdzie dodatkowo do półfinału, bo będzie to niesprawiedliwe. Na konferencji do tego nie doszedł, potrzebował na to kilka dni? Mają nas za idiotów, uczestników programu też. Dlatego też nie zamierzam oglądać już tego programu, przynajmniej drugiej edycji, w ramach bojkotu. Jak zaczną szanować ludzi, to może 3 edycję będę oglądać.
jenny17 pisze:
Przecież to oni (tvn) walnęli gafę i te przyciski były po to, by pokazać, że to wina dziewcząt, nie stacji. Dyskretne odwrócenie uwagi od błędu dźwiękowców i "przerzucenie" jej na dziewczyny.
Kolejna PRAWIE niezauważalna zagrywka ze strony TVNu.bocin pisze:
jenny17 pisze😛rzecież to oni (tvn) walnęli gafę i te przyciski były po to, by pokazać, że to wina dziewcząt, nie stacji. Dyskretne odwrócenie uwagi od błędu dźwiękowców i "przerzucenie" jej na dziewczyny.
Ciekawe. Tylko, że Prokop wziął potem całą winę na TVN. 🙂
Wolna wola - wola wolności
ragazzo occhi cielo.
"One good thing
about music,
when it hits you,
you feel no pain"
[Bob Marley]
jenny17 pisze:
Śmiać mi się chce, gdy słyszę od jurorów, że np. grupa taneczna zbyt udziwniła swój występ, Katajew wybrała złą piosenkę (że niby chciała zaszpanować skalą) albo "nie zaskoczyłeś mnie swoi występem, liczyłam na coś lepszego". Te ich teksty są żałosne, bo po pierwsze każdy występ sekundę po sekundzie wymyśla TVN i nie ma zmiłuj, masz tańczyć i śpiewać jak ci każą, a jak nie to wylatujesz i płacisz gigantyczną karę za niewywiązanie się z umowy, a po drugie jurorzy każdy występ widzą przed programem sobotnim z 10 razy jak nie więcej. A potem udają przygłupów. Ot telewizja 😉
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej