Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Poznań
kruszynka20a pisze:
Ale dziewczyna ogólnie śpiewa fajnie
http://www.youtube.com/watch?v=ckeyAmqmq64
Turkusowa
Well, it's a marvelous night for a moondance.... :)
http://www.youtube.com/user/kruszynka20a
robertas19 pisze:
Ja już się w innym temacie o Wiktorii wypowiedziałem, ale mogę i tutaj też parę cierpkich słów powiedzieć. Bo moim zdaniem Ona sobie zbyt za dużo wyobrażała, ponieważ myślała na pewno, ze jak występowała z Ich Troje, no to jak mogłaby nie przejść do finału, a tu proszę taka wpadka. Co do jej występu w półfinale, to powiem tak, że Ona wybierając piosenkę, której tytułu niestety nie pamiętam, miała już wtedy za bardzo duże mniemanie o sobie i na pewno wiedziała o tym, że nie poradzi sobie z tą piosenką, kiedy zaczyna się w Niej wchodzić w coraz to wyższe dźwięki, bo osoba, która siedziała w tym przez 3 lata to w zupełności wiedziała jakie ma warunki wokalne i takie tłumaczenie, że akurat jej tylko ta piosenka nie wyszła, to nie jest dla mnie żadnym wytłumaczeniem, ponieważ jak już powiedziałem, Wiktoria na pewno wiedziała o tym, że sobie nie poradzi w tej piosence.
Podsumowując wszystkie moje słowa wypowiedziane powyżej, to powiem krótko, ponieważ to był dla mnie taki mini występ lekkiej kopii MANDARYNY 🙂))
robertas19 pisze:
Ja marketing miałem i dla mnie to Wiktoria nie jest żadnym produktem marketingowym, bo nie wzbudza Ona we mnie żadnych praktycznie emocji i ją by co 5 Polak zapamiętał np. w reklamie, bo reklama zawsze współgra z marketingiem, bo w reklamie trzeba najpierw zaciekawić konsumenta , który to ogląda, później żeby to zapamiętał i potrafił potem opowiedzieć tą reklamę swoimi słowami, no i na końcu kupić ten produkt 🙂
bocin pisze:
Według mnie ktoś Jej tak jakby 'podsunął' ten repertuar. Może się mylę, ale stawiam, że to był pomysł Jej fathera.
ragazzo occhi cielo.
ragazzo occhi cielo.
I have no mouth but I want scream...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej