whisper kobieta, 35
Olsztyn
Nagrań: 107, Postów: 9531
17 lipca 2011 o 01:31
Zgłoś do moderacji
Skoro się bardziej podobają to są na pierwszych miejscach, logiczne.
A zdarzają się nagrania nagrywane normalnie na iSing tylko niestety nie każdy znajdzie tu piosenki, które chciałby śpiewać, stąd też YT. Proste
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
17 lipca 2011 o 01:37
Zgłoś do moderacji
No jakoś bardzo mnie to ciekawi że nagrania z YT są częsciej sluchane i wgl
A też masz troche racji jednak to są albo teledyski albo jakieś inne
Po prostu powinien być osobny ranking
whisper kobieta, 35
Olsztyn
Nagrań: 107, Postów: 9531
17 lipca 2011 o 01:43
Zgłoś do moderacji
Jak dla mnie nie powinno być żadnego rankingu, bo tylko przed to więcej parcia na szkło, dziwnej trollowej agresji i reszty szajsu tego typu
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
Nagrań: 63, Postów: 3351
17 lipca 2011 o 02:07
Zgłoś do moderacji
A mam takie jedno pytanie....
Czy ktoś kto trafia do rankingu z nagraniami z YT jest profesjonalistą?;>
A dlaczego?
Bo umie zainstalować audacity, nagrać się i złożyć wokal z podkładem?;>
Śmieszne....
888888 kobieta
Nagrań: 68, Postów: 1377
17 lipca 2011 o 12:57
Zgłoś do moderacji
Zgadzam się z Whisper. Osobiscie też wolę wstawiac z you tube bo przynajmniej mam równo podkład i mozna odszumic nagranie. To że wrzucam z you tube wcale nie oznacza że jestem w rankingu. Wiec raczej chodzi tu o cos więcej niż same wrzucanie nagrań z yt
nie wszystko złoto co się świeci...
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
19 lipca 2011 o 15:11
Zgłoś do moderacji
Nagrania z youtube mają takie same prawa do startowania w rankingu dnia jaki i nagrania z portalu iSing. Jeśli się komuś nie podoba to nie trzeba było akceptować regulaminu podczas zakładania tutaj konta.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
agate kobieta, 34
Nagrań: 4, Postów: 27
31 lipca 2011 o 17:32
Zgłoś do moderacji
To żadna różnica, czy to nagrania z YT czy z iSinga - poza tym, że na iSing nie możesz zawsze znaleźć tej piosenki, która cię interesuje. Nie róbcie problemów z niczego. Fakt faktem, że iSing to nie YT, i że większość dobrych muzyków nagrywa się na YT. A że są też użytkownikami iSing, mają pełne prawo, by wygrać ranking na nagranie dnia. To te same osoby - tylko inny portal. Nikt Ci nie broni nagrywać na YT, nie potrzeba do tego wcale dobrego sprzętu, wystaczy mikrofon, Internet i windows movie maker albo coś podobnego.
Apel: nie szukajcie problemów, gdzie ich nie ma. Poza tym, jeśli YT wyłączy się z iSingu, nagraniem dnia będzie na 99% niezłe, ale nie bardzo dobre wykonanie nudnej, powtarzającej się bez przerwy na iSing piosenki. Kiepska reklama dla portalu i podcinanie skrzydeł... po to jest opcja wrzucania nagrań z YT, żeby z niej korzystać.
"How pitiful are people who never sing and die with all the music inside them!" V. Hugo
Konto usunięte
31 lipca 2011 o 18:03
Zgłoś do moderacji
YoTube to nie jest strona DO NAGRYWANIA tylko do WSTAWIANIA I ODTWARZANIA nagranych filmów... A nagrać sobie możesz nawet suszarką (jak ci się uda) i wrzucić za pośrednictwem YT na Ising... i wcaaaale nie będziesz mieć wtedy lepszej jakości 'bo to z YT' ...
31 lipca 2011 o 22:57
Zgłoś do moderacji
Otóż nie... [do tych, co sądzą, iż jest to fair]. Zauważcie, że wrzucając filmiki na YT, można w dowolny sposób je obrobić. Można dodawać jakieś efekty kosmiczne, modyfikować i Bóg wie jeszcze co. Natomiast, jeżeli nagrywa się bezpośrednio na isingu, to nie ma takiej możliwości. Trzeba na sucho "jechać", w dodatku jeśli się jeszcze chce dodać efekt dźwiękowy [pogłos] trzeba za to zapłacić.
Myślę, że to dobre pytanie i temat jak najbardziej podlega dyskusji.
"Twój trud zostanie nagrodzony, reszta zależy od wiary w siebie."
31 lipca 2011 o 22:59
Zgłoś do moderacji
Dobrze, wszystko pięknie ładnie. Na YT oczywiście, również jest możliwość bezpośredniego nagrywania z kamery, tak jak na ising'u.
Jak wcześniej wspomniano, na YT dodaje się filmiki. No właśnie, a co wcześniej? Mógł być wykonany jakąś super kamerą w rozdzielczości 1084 + pogłos (nie wspominając już, że za free), program do usuwania nieczystości. Wszystko jest możliwe.
"Twój trud zostanie nagrodzony, reszta zależy od wiary w siebie."