27 października 2009 o 14:47
Zgłoś do moderacji
no w sumie... może trema
😜
Wolna wola - wola wolności
Konto usunięte
27 października 2009 o 15:31
Zgłoś do moderacji
trema czy nie trema... a jakby doda skopała wystep z powodu tremy to wszyscy by jej wybaczyli tak? by usprawiedliwiali ja trema?? nie sadze... ludzie chca zobaczyc super wykon i nikogo nie obchodzi czy stres byl czy nie... tym bardziej jury, skoro faktem jest to, ze na miejsce Kaski z checia wlazłoby kilka osob... tak tez sie stało. kazdy ma swoje piec minut. jak juz mowilam dla mnie Kaśka to tylko osoba posiadajaca warunki nic wiecej... ostatnio jej nagrania przez nowy sprzecior wydaja mi sie max-ymalnie przepuszczane przez komputer... nikt tak czysto nie spiewa... poza tym wczesniejszcze typowe nagrania amatorskie bodobaly mi sie bardziej, tym bardziej ze była tam ona i jej mankamenty glosowe... a to jest wartosc... pokazac co sie ma nawet jezeli nie jest to dopiete na ostatni guzik i dopracowane. KOmputerowe "coś" mnie nie interesuje. Wszyscy wiedza na ile ja stac, nie popisała sie. Przereklamowana gwiazda youtube, ktora zawiodla na calej linii... a Ci co maja male pojecie o muzyce to nawet jezeli by było to gowno to i tak powiedza ze bylo pieknie. Niestety w naszym kraju brakuje ludzi typowo wyksztalconych muzycznie... a szkoda bo jest duzy potencjal.
Ostanie zdanie... Kasia jest na tyle zdolna ze poprzeczke powinno sie jej stawiac bardzo wysoko... spalila sie dla mnie poprzez wystep w programie tak niskiego poziomu. Nie wspomne o tym HALLELU - i postawione po pauzie A bez "Jot" - tragedia. no i nawyki... duzo by mowic, dyskutowac i spierac sie... KROPKA
🙂
pinupgirl kobieta, 35
Warszawa
Nagrań: 4, Postów: 430
30 listopada 2010 o 00:59
Zgłoś do moderacji
Ja uważam,że zaśpiewała właśnie fantastycznie.
donhuan mężczyzna, 86
Nagrań: 1, Postów: 1574
patusia1987 kobieta, 37
Rogoźno ok .Poznania
Nagrań: 3, Postów: 6
30 listopada 2010 o 10:42
Zgłoś do moderacji
to jest talent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wielki szacun!