Konto usunięte
24 października 2009 o 22:46
Zgłoś do moderacji
pawlunio1990 pisze:
odd pisze:Myślę, że jej ten "Mam Talent" już niepotrzebny. :]
Ma takiego Pawlunia i takiego Robercika i jeszcze paru innych. Tak czy inaczej, gwiazdą zostanie. 🙁
A Twoim zdaniem co jej da moje poparcie? 🙁
żadne,tez odd nie rozumie,co to ma wspólnego
odd kobieta, 32
Nagrań: 1, Postów: 1939
24 października 2009 o 22:47
Zgłoś do moderacji
Takich jak Ty jest pewnie miliony, Pawełku.
🙁
Pomyśl, a odpowiedź sama przyjdzie.
🙁
24 października 2009 o 22:48
Zgłoś do moderacji
Kibiców też jest miliony, a PZPN jak się nie rozpiździ** tak się nie rozpiź***
🙁
odd kobieta, 32
Nagrań: 1, Postów: 1939
24 października 2009 o 22:50
Zgłoś do moderacji
Chyba mylisz pojęcia. Popularność piłkarzy wzrasta moim zdaniem wprost proporcjonalnie do poszerzania się rozmiarów klęski PZPN'u. Tak samo tutaj. Kasia ma już dużo swoich fanów, jest chyba dość zamożna. Na pewno zaraz jakaś wytwórnia się do niej odezwie i zaproponuje współpracę.
Konto usunięte
24 października 2009 o 23:00
Zgłoś do moderacji
mnie jej wykonanie w MT nie zwruszyło, było proste i zwykłe... oczywiscie przyznaje jest fenomenem, ma wymarzony głos ale warunki głosowe to nie wszytko... mysle ze stac ja było na wiecej, poza tym na scenie byla bezbarwna i jakos dziwnie sie ja ogladało... jak narazie jest super wokalistka tylko portalu youtube jak dla mnie... zycze jej powodzenia bez wzgledu na wszystko i oczywiscie duzo owocnej pracy bo te maniery... ehhhh ....
narazie ukłon to ja moge oddac tylko Edzi i Pavarotti 'emu!!
24 października 2009 o 23:05
Zgłoś do moderacji
magdastea125 pisze:
mnie jej wykonanie w MT nie zwruszyło, było proste i zwykłe... oczywiscie przyznaje jest fenomenem, ma wymarzony głos ale warunki głosowe to nie wszytko... mysle ze stac ja było na wiecej, poza tym na scenie byla bezbarwna i jakos dziwnie sie ja ogladało... jak narazie jest super wokalistka tylko portalu youtube jak dla mnie... zycze jej powodzenia bez wzgledu na wszystko i oczywiscie duzo owocnej pracy bo te maniery... ehhhh ....
narazie ukłon to ja moge oddac tylko Edzi i Pavarotti 'emu!!
zgadzam sie co do wystepu Kaski w mam talent.. w reklamie wygladalo to na cos wielkiego, a na wystepie bylo tak sobie
wojtasinskiii.
24 października 2009 o 23:06
Zgłoś do moderacji
magdastea125 pisze:
mnie jej wykonanie w MT nie zwruszyło, było proste i zwykłe... oczywiscie przyznaje jest fenomenem, ma wymarzony głos ale warunki głosowe to nie wszytko... mysle ze stac ja było na wiecej, poza tym na scenie byla bezbarwna i jakos dziwnie sie ja ogladało... jak narazie jest super wokalistka tylko portalu youtube jak dla mnie... zycze jej powodzenia bez wzgledu na wszystko i oczywiscie duzo owocnej pracy bo te maniery... ehhhh ....narazie ukłon to ja moge oddac tylko Edzi i Pavarotti 'emu!!
laurze pausini tez oddaj
😉
ragazzo occhi cielo.
24 października 2009 o 23:08
Zgłoś do moderacji
Kasia ma swój specyficzny głos ale wydaję mi się, że śpiewa z zaciśniętymi ząbkami z lekka
😜 osobiście podoba mi się ale nie słyszałam jej w polskich pisoenkach a nie zawsze tak jest, że w obu językach dobrze nam wychodzi.
Wolna wola - wola wolności
Konto usunięte
Konto usunięte
24 października 2009 o 23:17
Zgłoś do moderacji
carolyna1402 pisze:
Kasia ma swój specyficzny głos ale wydaję mi się, że śpiewa z zaciśniętymi ząbkami z lekka 😜 osobiście podoba mi się ale nie słyszałam jej w polskich pisoenkach a nie zawsze tak jest, że w obu językach dobrze nam wychodzi.
własnie! nie chcialam juz poruszac tego tematu bo byloby ze sie madrze ale dobrze ze ktos to zauwazył
🙂 zacisk zaciskiem pogania...
24 października 2009 o 23:20
Zgłoś do moderacji
ja w sumie też... ale się zdecydowałam
😜
Konto usunięte
24 października 2009 o 23:29
Zgłoś do moderacji
Ave
😃 a wgl jeszcze teraz przyszło mi do głowy pytanie... co ona ma za kamerę, że jej nie trzeszczy jak nagrywa?
Konto usunięte
24 października 2009 o 23:32
Zgłoś do moderacji
to jest to juz jakas profeska... nie wiem, nie znam sie na tym...
😃 to mnie przerasta