Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
pawlunio1990 pisze:
odd pisze:Myślę, że jej ten "Mam Talent" już niepotrzebny. :]
Ma takiego Pawlunia i takiego Robercika i jeszcze paru innych. Tak czy inaczej, gwiazdą zostanie.🙁
A Twoim zdaniem co jej da moje poparcie?🙁
![]()
magdastea125 pisze:
mnie jej wykonanie w MT nie zwruszyło, było proste i zwykłe... oczywiscie przyznaje jest fenomenem, ma wymarzony głos ale warunki głosowe to nie wszytko... mysle ze stac ja było na wiecej, poza tym na scenie byla bezbarwna i jakos dziwnie sie ja ogladało... jak narazie jest super wokalistka tylko portalu youtube jak dla mnie... zycze jej powodzenia bez wzgledu na wszystko i oczywiscie duzo owocnej pracy bo te maniery... ehhhh ....
narazie ukłon to ja moge oddac tylko Edzi i Pavarotti 'emu!!
wojtasinskiii.
magdastea125 pisze:
mnie jej wykonanie w MT nie zwruszyło, było proste i zwykłe... oczywiscie przyznaje jest fenomenem, ma wymarzony głos ale warunki głosowe to nie wszytko... mysle ze stac ja było na wiecej, poza tym na scenie byla bezbarwna i jakos dziwnie sie ja ogladało... jak narazie jest super wokalistka tylko portalu youtube jak dla mnie... zycze jej powodzenia bez wzgledu na wszystko i oczywiscie duzo owocnej pracy bo te maniery... ehhhh ....narazie ukłon to ja moge oddac tylko Edzi i Pavarotti 'emu!!
ragazzo occhi cielo.
Wolna wola - wola wolności
![]()
![]()
carolyna1402 pisze:
Kasia ma swój specyficzny głos ale wydaję mi się, że śpiewa z zaciśniętymi ząbkami z lekka😜 osobiście podoba mi się ale nie słyszałam jej w polskich pisoenkach a nie zawsze tak jest, że w obu językach dobrze nam wychodzi.
![]()
![]()
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Grudzień to moment, by rozgrzać głos i poczuć magię Świąt. Nasz katalog wzbogacił się o nowe świąteczne perełki – klasyk Andy’ego Williamsa, wzruszającą kolędę „Nie było miejsca dla Ciebie”, tradycyjne „Gore gwiazda Jezusowi” w wersji Arki Noego oraz ciepłą piosenkę „Tata zapamiętaj mamy święta” od Pięknych i Młodych Dawida Narożnego. Zaśpiewaj i poczuj bożonarodzeniową atmosferę.
Zobacz więcej