Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Wolna wola - wola wolności
stefanoo pisze:
tez popieram ich decyzje ale gdyby innych nie wybrali to by sie dostala i maial by spore szanse
eoppiotrek pisze:
stefanoo pisze:tez popieram ich decyzje ale gdyby innych nie wybrali to by sie dostala i maial by spore szanse
A ja sie nie zgadzam w żadnym procencie. Po co wogule tvn umieszczał ją w ZWIASTUNIE który jako pierwszy zapowiadał drugą edycje? Pozatym ta Wiktoria jakas tam.. jak mowiła spiewała pare lat z zespołem Ich Troje wiec chyba oczywistą żeczą jest ze Ich Troje już dawno by ją wypromowali gdyby było warto. Tvn straciło wielu widzów tym że nie przepuscili jej do następnego etapu.
borut7611382 (34 min. temu)
0
Odpowiedz | Spam
wiecie dlaczego jej nie przepuścili ?? bo by wygrała i oni dokładnie to wiedzą je...ać Mam talent tak skrzywdzic taką fajną dziewczyne Kasiu jestem z Tobą 😃
patryk071292 (47 min. temu)
0
Odpowiedz | Spam
szkoda qrde powinna wejść dalej😕 super spiewa
kubakirk (56 min. temu)
0
Odpowiedz | Spam
najpiękniejsza chwila tego programu, boze ile ja bym dal za zobaczenie jej w nastepnym etapie.. 🙁
Chris1989xxxMetin2PL (57 min. temu)
0
Odpowiedz | Spam
To jest żenada. Co oni zrobili. Na pewno pan ząbek albo żaklina więcej wniosą niż Kasia Popowska. Kasia trzymaj się i nie poddawaj sie
TheLukgra (1 godzinę temu)
0
Odpowiedz | Spam
moja faworytka w mam talent ze nie przeszła to nie wiez do dzisaj nie wiem czemu nie mam pojecia ale wiem jedno polska strciła ze sie nie dostała....
Kasia jak to czytasz to nie podawaj sie chciłabym cie zobaczyc w nastepnej edycji
pinka2008 (2 godz. temu)
0
Odpowiedz | Spam
Juz nawet nie chce mi sie ogladac MAM TALENT poniewaz odrzucili wielu wspanialych ludzi a zwlaszcza Ciebie bo Ty mialas TO WYGRAC !!!!
raczlep (3 godz. temu)
0
Odpowiedz | Spam
jestem Toba zafascynowana!! cudownie spiewasz!popieram poniazsza wypowiedz NIE PODDAWAJ SIE! jestes WIELKA
nonperson22 (3 godz. temu)
0
Odpowiedz | Spam
Sliczny głos, śliczna dziewczyna. Bardzo naturalna jest. Dlaczego ona nie przeszła dalej !!!!!!!!!!!!!!!!! Mam nadzieje ze nie zrezygnuje ze spiewania i bedzie moza ją posluchac. NIE PODDAWAJ SIE KASIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
jamesiunio4444 (4 godz. temu)
0
Odpowiedz | Spam
No hm... wielu ludzi uważa iż właśnie Sawczuk i Popowska powinny przejść. No i cóż nie będę owijał w bawełnę powiem tylko jedno... kurna
hasati1337 (4 godz. temu)
0
Odpowiedz | Spam
Dokładnie najlepsza wokalistka 2 edycji programu. Niech robi kariera za granica a ta decyzja jury jest idiotyczna.
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
Muzyka jest wszędzie, czy ją słyszysz?
Edytowano 26 października 2009 o 19:50 przez moderatora.
vive
magdastea125 pisze:
...nie przepuścili bo skopała swoj wystep na calej linii
wojtasinskiii.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej