Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
kopereczek1 pisze:
Denerwuje mnie to, że kiedy odtwarzam nagraną piosenkę jeszcze przed zapisaniem jej na serwerze, wydaje mi się, że głośność podkładu i mojego głosu jest dobrze dopasowana. A kiedy odtwarzam nagranie juz z mojej galerii, okazuje się, że mój głos jest ledwie słyszalny. Wychodzi na to, że trzeba się nakombinować podczas nagrywania...
Dziewczyny są jak parkingi - najlepsze są zajęte ;)
Oceniam tak jak uważam, ludzie nauczcie się przyjmować krytykę. Nie śpiewam nie wiadomo jak, ale zawszę przyjmuję krytykę.
Oceniam tak jak uważam, ludzie nauczcie się przyjmować krytykę. Nie śpiewam nie wiadomo jak, ale zawszę przyjmuję krytykę.
http://www.arena-albionu.pl/?idpartner=586651
NiEmY!
![]()
zesiu6 pisze:
problemy techniczne!
dobra, bo bym mogl tak w nieskonczonosc (narzekajacy jestem z natury)😃
😃
😃
![]()
zesiu6 pisze:
a dziekuje, nie pije!😃
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
![]()
![]()
Edytowano 6 listopada 2011 o 23:15.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Pora rozgrzać głos – do katalogu iSing trafiają cztery nowe piosenki, które zabiorą Was w muzyczną podróż przez różne style i dekady. Od tanecznego, współczesnego synth-popu w wykonaniu Sombr, przez energetyczny funk-rock Red Hot Chili Peppers, aż po ponadczasowy romantyzm Wet Wet Wet i kultowy rock and roll Elvisa Presleya.
Zobacz więcej