Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
tomdzek pisze:
To że ktoś ci da ocenę po tym jak ty dałaś jemu/jej, jest właśnie przyzwoite - dobrze jest zrobić rewanż, jednak irytujące jest, jeśli ktoś na siłę chce rewanż😃
anitabednaruk pisze:
Angiepin, już o tym pisałam wcześniej - w takich przypadkach trzeba zmienić przeglądarkę, a nie mieć pretensje do techników, którzy wprowadzili zmiany... Już daaaawno zostało zauważone, że IE nie jest jedyną słuszną przeglądarką, a wręcz, że sprawia wiele kłopotów. Obecnie przeglądarek jest tyle, że nie trzeba się ograniczać do IE tylko przez wzgląd na przyzwyczajenie... Baj de łej, do wszystkiego można przywyknąć... za kilka dni będziesz się dziwiła, że mogłaś tak pisać o nowym układzie strony, jest przecież idealny!
Zmiany są potrzebne, choćby po to, żeby pokazać, że się nie stoi w miejscu... Jak sobie zetniesz włosy, to też przez dzień czy dwa głupio się z nimi czujesz... a mimo to za kilka miesięcy pójdziesz znowu odświeżyć fryz, prawda?🙂
anitabednaruk pisze:
Ja tu tyle dobrych szóstkowych ocen nastawiałam, a nikt mi ani jednej jeszcze nie dał, nawet złej... :-(
tak sobie nucę od czasu do czasu
syx11 pisze:
Co mnie wkurza?
Po pierwsze techniczne problemy z nagrywaniem - próbka głosności wokalu - częściej nie działa niż działa, więc jeden utwór nagrywam kilka razy żeby dopasować głośności aż się wkurzę i koniec końców nie wystawiam ich publicznie.
Po drugie wypowiedzi niektórych użytkowników isinga są poniżej pasa. Wypawiadają się na forum w różnych tematach jak gdyby pozjadali wszystkie rozumy. Fachowcy od siedmiu boleści. Większość postów po prostu wyśmiewających wszystkich innych którzy nie wiedzą, nie umieją, nie dają rady, o coś pytają. W ogóle nie wiem po co te wszechwiedzące osoby udzielają się na tak prymitywym portalu, gdzie są same głupki do n silnia potęgi i dlaczego kalają swą klawiaturę odpowiedzią na czyjegoś posta. Ich wiedza odnośnie muzyki, śpiewu, sprzętu i wszystkiego co znajduje się na tych stronkach powinna zostać opublikowana w Encykopediach muzyki by ....
Jeśli cię coś nie interesuje albo nie masz nic do powiedzenia KONSTRUKTYWNEGO A NIE KRYTYKUJĄCEGO nie udzielaj się.
To tyle, dziękuję za uwagę.
patrycjaa96 pisze:
A więc denerwują mniestrasznie osoby, które pewnie nawet nie odsłuchają nagrania, ale napiszą "Super, zapraszam do mnie..."Przecież to są egoiści, myslą tylko o sobie ; ) I w prywatnych wiadomościach też... "zapraszam do mnie" strasznie mnie to irytuje.Druga sprawa. Gdy czasami się nagrywam, to normalnie śpiewam, ale gdy odsłuc***ę mojego nagrania, to niestety w któryś momencie głos się przesuwa i jest to nierówne z podkładem muzycznym... Ale zbyt bardzo nie będę narzekac, to tylko te dwie rzeczy które mnie tutaj denerwują, ale nie ukrywam że jest to świetne miejsce na zamieszczanie swoich nagrań! ; )
ising.pl
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Lady Gaga w elektryzującym „Abracadabra”, klasyka hip-hopu „Gangsta’s Paradise” Coolio, refleksyjne „Po co wolność” Kultu i pełne pasji „Ti amo” Umberta Tozziego. Który wybierasz? ud83cudfb6ud83dudd25
Zobacz więcej