Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
bianka987 pisze:
[cytat=kaallaa]hermess pisze:skomentujesz komuś piosenkę że i się nie podoba (oczywiście w kulturalny i konstruktywny sposób, rzucać mięsem nie ma co bo mięso drogie 😊), to oczywiście musi się zemścić i wystawić Ci złą ocenę...He, he śmieszne..
Mnie to najbardziej. Daje komuś trzy, bo nie spiewa najlepiej, a on mi pod nagranie wystawia jeden z komentarzem "Ocenka za ocenke" Żałosne.
Właśnie oto mi kaman .. xD -.-'
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
gosiaczek8807 pisze:
Szkoda by było, gdyby ten portal przestał być miejscem spotkań kulturalnych ludzi, których łączy wspólna pasja.
mantika pisze:
nie wiem czy tez tak macie ale nie mogę ustawić głosu z muzyką o ile na początku jest ok tak w dalszej części utworu już do pupy
----------xbakusdaniox-----------
☺☼♪♫▬▬▬▬▬▬▬♫♪☼☺
mantika pisze:
nie wiem czy tez tak macie ale nie mogę ustawić głosu z muzyką o ile na początku jest ok tak w dalszej części utworu już do pupy
nolwen pisze:
mantika pisze:nie wiem czy tez tak macie ale nie mogę ustawić głosu z muzyką o ile na początku jest ok tak w dalszej części utworu już do pupy
Ja klikam zapisz z podkladem jezeli nie idzie rowno to ustawiam zeby bylo , po cos w koncu tam są te plusy i minusy ..... wystarczy ustawic zeby sie zgralo .POZDRAWIAM
NiEmY!
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
zesiu6 pisze:
nolwen pisze:mantika pisze:nie wiem czy tez tak macie ale nie mogę ustawić głosu z muzyką o ile na początku jest ok tak w dalszej części utworu już do pupy
Ja klikam zapisz z podkladem jezeli nie idzie rowno to ustawiam zeby bylo , po cos w koncu tam są te plusy i minusy ..... wystarczy ustawic zeby sie zgralo .POZDRAWIAM
i tu sie niestety mylisz, gdyz nagrywarka isingowa ma niestety tendencje do rozciagania nagran.... sam niejednokrotnie ustawialem idealnie, i w tym tylko momencie z odsluchu zgadzal sie wokal z musyka. w rszcie piosenki wokal sobie a muza sobie 🙂 taki juz urok nagrywania tutaj 🙂
filipzkonopi pisze:
gosiaczek8807 pisze:
Szkoda by było, gdyby ten portal przestał być miejscem spotkań kulturalnych ludzi, których łączy wspólna pasja.
No........ szkoda;P
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Nie każdy jest idealny, ale każda potwora znajdzie amatora.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej