Konto usunięte
Poznań
migotka08 kobieta, 32
Police
Nagrań: 6, Postów: 87
24 października 2009 o 16:12
Zgłoś do moderacji
stawiam na pana Adamka
🙂
"Because nothing sucks more than feeling all alone, no matter how many people are around."
stargirl kobieta, 75
Bezdomna.
Nagrań: 27, Postów: 4147
24 października 2009 o 16:13
Zgłoś do moderacji
kierowcatira pisze:
Jak Gołota będzie zamulał na początku to przegra, ale jak trafi adamka sierpem to K.O.
Hahah! Marzenie
😃
Gołota to już nie potrafi walczyć;]
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
Konto usunięte
24 października 2009 o 16:14
Zgłoś do moderacji
NAJNOWSZE WIEŚĆI :
Polsat, już od godz. 19.30, jednak sama walka rozpocznie się dopiero o godz. 23.00
🙂
martuska kobieta, 33
Nagrań: 81, Postów: 128
24 października 2009 o 16:31
Zgłoś do moderacji
Witam wszystkich! Walka Gołoty i Adamka jest o tyle intrygująca, że każdy z nich ma inne walory. Gołota to chłop ja dąb, więc jego ciosy muszą być naprawdę powalające
😉, a co do Adamka - szybki, zwinny - w ten sposób może wykorzystać swoje atuty drobniejszej postury. Pozdrawiam :]
Konto usunięte
24 października 2009 o 16:37
Zgłoś do moderacji
martuska pisze:
Witam wszystkich! Walka Gołoty i Adamka jest o tyle intrygująca, że każdy z nich ma inne walory. Gołota to chłop ja dąb, więc jego ciosy muszą być naprawdę powalające 😉, a co do Adamka - szybki, zwinny - w ten sposób może wykorzystać swoje atuty drobniejszej postury. Pozdrawiam :]
Witam cie-ta wypowiedz mi sie podoba,bo taka prawda jest, bo to są bokserzy z dwóch innych światów-,widze że dziewczyna boksem sie interesuje
🙂
Edytowano 24 października 2009 o 16:41.
24 października 2009 o 16:41
Zgłoś do moderacji
ej.. a mam prosbe.. bedzie zdawac relacje na zywo??
😃..
bo ja nie mam polsatu..
🙁
ragazzo occhi cielo.
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
24 października 2009 o 16:42
Zgłoś do moderacji
to ściągnij sobie ipla, bo tam też powinno być transmitowane
🙂)
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
24 października 2009 o 16:44
Zgłoś do moderacji
bo zawsze jak coś interesującego lub ważnego polsat transmituje, to wtedy na ipla też jest, bo siatkówka tam była na żywo
🙂))
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Konto usunięte
24 października 2009 o 16:45
Zgłoś do moderacji
robertas19 pisze:
bo zawsze jak coś interesującego lub ważnego polsat transmituje, to wtedy na ipla też jest, bo siatkówka tam była na żywo 🙂))
miałem o tym pisać-bedzie transmisja na żywo w ipla
🙂)
Konto usunięte
24 października 2009 o 17:02
Zgłoś do moderacji
pawlunio1990 pisze:
Ale w ipla w słabej jakości 🙂
dobre to niż nic-ale tam zdaje sie można ustawic lepsza jakość
🙂
martuska kobieta, 33
Nagrań: 81, Postów: 128
24 października 2009 o 17:03
Zgłoś do moderacji
wlodi79 pisze:
martuska pisze:Witam wszystkich! Walka Gołoty i Adamka jest o tyle intrygująca, że każdy z nich ma inne walory. Gołota to chłop ja dąb, więc jego ciosy muszą być naprawdę powalające 😉, a co do Adamka - szybki, zwinny - w ten sposób może wykorzystać swoje atuty drobniejszej postury. Pozdrawiam :]Witam cie-ta wypowiedz mi sie podoba,bo taka prawda jest, bo to są bokserzy z dwóch innych światów-,widze że dziewczyna boksem sie interesuje 🙂
A właśnie, że jakoś nie specjalnie. Dosyć trudno jest nie znać tych zawodników, a poza tym w mediach aż huczy na ten temat
😉
tinuchuu kobieta
Grudziądz
Nagrań: 0, Postów: 35
Konto usunięte
24 października 2009 o 17:14
Zgłoś do moderacji
TAKA NOWOŚĆ NA GG-JA JUŻ USTAWIŁEM-OCZYWIŚĆIE GOŁOTA
🙂 Gołota czy Adamek? Komu kibicujesz? Ustaw opis Za Darmo!
www.gadudodatki.pl/walkastulecia?utm_source=GG1&utm_medium=Bot_GaduAir&utm_campaign=Golota_Adamek