Konto usunięte
Poznań

migotka08 kobieta, 34
Police

Nagrań: 6, Postów: 87
24 października 2009 o 16:12
Zgłoś do moderacji
stawiam na pana Adamka

"Because nothing sucks more than feeling all alone, no matter how many people are around."
stargirl kobieta, 76
Bezdomna.

Nagrań: 27, Postów: 4147
24 października 2009 o 16:13
Zgłoś do moderacji
kierowcatira pisze:
Jak Gołota będzie zamulał na początku to przegra, ale jak trafi adamka sierpem to K.O.
Hahah! Marzenie

Gołota to już nie potrafi walczyć;]
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
Konto usunięte

24 października 2009 o 16:14
Zgłoś do moderacji
NAJNOWSZE WIEŚĆI :
Polsat, już od godz. 19.30, jednak sama walka rozpocznie się dopiero o godz. 23.00

martuska kobieta, 35

Nagrań: 81, Postów: 128
24 października 2009 o 16:31
Zgłoś do moderacji
Witam wszystkich! Walka Gołoty i Adamka jest o tyle intrygująca, że każdy z nich ma inne walory. Gołota to chłop ja dąb, więc jego ciosy muszą być naprawdę powalające

, a co do Adamka - szybki, zwinny - w ten sposób może wykorzystać swoje atuty drobniejszej postury. Pozdrawiam :]
Konto usunięte

24 października 2009 o 16:37
Zgłoś do moderacji
martuska pisze:
Witam wszystkich! Walka Gołoty i Adamka jest o tyle intrygująca, że każdy z nich ma inne walory. Gołota to chłop ja dąb, więc jego ciosy muszą być naprawdę powalające
, a co do Adamka - szybki, zwinny - w ten sposób może wykorzystać swoje atuty drobniejszej postury. Pozdrawiam :]
Witam cie-ta wypowiedz mi sie podoba,bo taka prawda jest, bo to są bokserzy z dwóch innych światów-,widze że dziewczyna boksem sie interesuje

Edytowano 24 października 2009 o 16:41.
24 października 2009 o 16:41
Zgłoś do moderacji
ej.. a mam prosbe.. bedzie zdawac relacje na zywo??

..
bo ja nie mam polsatu..

ragazzo occhi cielo.
robertas19 mężczyzna, 36
Piła (woj. wielkopolskie)

Nagrań: 12, Postów: 6729
24 października 2009 o 16:42
Zgłoś do moderacji
to ściągnij sobie ipla, bo tam też powinno być transmitowane

)
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 mężczyzna, 36
Piła (woj. wielkopolskie)

Nagrań: 12, Postów: 6729
24 października 2009 o 16:44
Zgłoś do moderacji
bo zawsze jak coś interesującego lub ważnego polsat transmituje, to wtedy na ipla też jest, bo siatkówka tam była na żywo

))
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Konto usunięte

24 października 2009 o 16:45
Zgłoś do moderacji
robertas19 pisze:
bo zawsze jak coś interesującego lub ważnego polsat transmituje, to wtedy na ipla też jest, bo siatkówka tam była na żywo
))
miałem o tym pisać-bedzie transmisja na żywo w ipla

)
Konto usunięte

24 października 2009 o 17:02
Zgłoś do moderacji
pawlunio1990 pisze:
Ale w ipla w słabej jakości 
dobre to niż nic-ale tam zdaje sie można ustawic lepsza jakość

martuska kobieta, 35

Nagrań: 81, Postów: 128
24 października 2009 o 17:03
Zgłoś do moderacji
wlodi79 pisze:
martuska pisze:Witam wszystkich! Walka Gołoty i Adamka jest o tyle intrygująca, że każdy z nich ma inne walory. Gołota to chłop ja dąb, więc jego ciosy muszą być naprawdę powalające
, a co do Adamka - szybki, zwinny - w ten sposób może wykorzystać swoje atuty drobniejszej postury. Pozdrawiam :]Witam cie-ta wypowiedz mi sie podoba,bo taka prawda jest, bo to są bokserzy z dwóch innych światów-,widze że dziewczyna boksem sie interesuje 
A właśnie, że jakoś nie specjalnie. Dosyć trudno jest nie znać tych zawodników, a poza tym w mediach aż huczy na ten temat

tinuchuu kobieta
Grudziądz

Nagrań: 0, Postów: 35
Konto usunięte

24 października 2009 o 17:14
Zgłoś do moderacji
TAKA NOWOŚĆ NA GG-JA JUŻ USTAWIŁEM-OCZYWIŚĆIE GOŁOTA

Gołota czy Adamek? Komu kibicujesz? Ustaw opis Za Darmo!
www.gadudodatki.pl/walkastulecia?utm_source=GG1&utm_medium=Bot_GaduAir&utm_campaign=Golota_Adamek