Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Because nothing sucks more than feeling all alone, no matter how many people are around."
kierowcatira pisze:
Jak Gołota będzie zamulał na początku to przegra, ale jak trafi adamka sierpem to K.O.
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
![]()
![]()
martuska pisze:
Witam wszystkich! Walka Gołoty i Adamka jest o tyle intrygująca, że każdy z nich ma inne walory. Gołota to chłop ja dąb, więc jego ciosy muszą być naprawdę powalające, a co do Adamka - szybki, zwinny - w ten sposób może wykorzystać swoje atuty drobniejszej postury. Pozdrawiam :]
Edytowano 24 października 2009 o 16:41.
ragazzo occhi cielo.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
![]()
robertas19 pisze:
bo zawsze jak coś interesującego lub ważnego polsat transmituje, to wtedy na ipla też jest, bo siatkówka tam była na żywo))
![]()
pawlunio1990 pisze:
Ale w ipla w słabej jakości
wlodi79 pisze:
martuska pisze:Witam wszystkich! Walka Gołoty i Adamka jest o tyle intrygująca, że każdy z nich ma inne walory. Gołota to chłop ja dąb, więc jego ciosy muszą być naprawdę powalające, a co do Adamka - szybki, zwinny - w ten sposób może wykorzystać swoje atuty drobniejszej postury. Pozdrawiam :]Witam cie-ta wypowiedz mi sie podoba,bo taka prawda jest, bo to są bokserzy z dwóch innych światów-,widze że dziewczyna boksem sie interesuje
![]()
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znajdziecie mroczny, nocny utwór MECNERA, emocjonalny powrót do solowej twórczości Igora Herbuta, taneczny i dynamiczny singiel Alexa Warrena, synth-popową propozycję Sabriny Carpenter z lekkim, żartobliwym klimatem oraz klasyczną, melancholijną balladę Haliny Frąckowiak.
Zobacz więcej