piop mężczyzna, 34
Łódź
Nagrań: 3, Postów: 525
23 października 2009 o 12:36
Zgłoś do moderacji
http://sunny-and-angel.wrzuta.pl/audio/aD5hV0HxWwa/calabash-viva_golota
🙂
Nagrań: 19, Postów: 223
23 października 2009 o 12:38
Zgłoś do moderacji
mam nadzieje że walka będzie wyrównana i zycięzcę poznamy w ostaniej rundzie( przez KO oczywiście)
Ktokolwiek wygra będę zadowolony, choć Adamek ma większe perspektywy i będziemy mieli nową manię w polsce
🙂
małyszo-mania, sczypiornisto-mania, kubico-mania, gortato-mania, a teraz Adamko-mania
🙂
Konto usunięte
23 października 2009 o 12:39
Zgłoś do moderacji
piop pisze:
http://sunny-and-angel.wrzuta.pl/audio/aD5hV0HxWwa/calabash-viva_golota 🙂
zajebiste dzieki kolego za ten song-mam rozumiec ze jestes za GOŁOTA tak
🙂)
Konto usunięte
23 października 2009 o 13:01
Zgłoś do moderacji
Sam byłem 9 czerwca 2007 roku na gali bokserskiej Perfect Boxing w Katowickim Spodku.Katowicki "Spodek" staje się sercem polskiego zawodowego boksu, takim magicznym miejscem, jak nowojorska Madison Square Garden.i widziałem Gołote i Adamka z bardzo bliska(pod samym ringiem) i emocje sa zajebiste-jak Gołota wtedy walczył,(i wygrał ten pojedynek)darłem sie(nie tylko ja ale cały Spodek,wszyscy stali z miejsc-to było niesamowite) tak że ochrypłem na maxa i to zaraz-tego sie nie da opisac słowami to trzeba zobaczyc i przeżyc na żywo,na koncu,pod gołym niebem, po gali odbył sie koncert zespołu Perfect-impreska była zajebista
🙂
Teraz ta walka stulecia tez miała byc w Katowickim Spodku-póżniej Wrocław i zostało Łódz a to cholernie daleko odemnie i bardzo żałuje że mnie tam nie bedzie,ale bede oglądał w tv
🙁 życie bywa okrutne
🙁
blondi kobieta
Lublin
Nagrań: 691, Postów: 228
23 października 2009 o 13:13
Zgłoś do moderacji
...dziekuje bardzo za wyjasnienia wszystkim panom.Ale najbardziej TRAFIŁO MI DO PRZEKONANIA WYJASNIENIE WYSEGO!...mimo wszystko jednak ZA DELIKATNA JESTEM BY OGLADAC TEGO RODZAJU SPORT!Dlatego nie przeszkadzam w tych reczowych dyskusjach.........
.
Konto usunięte
23 października 2009 o 13:22
Zgłoś do moderacji
blondi pisze:
...dziekuje bardzo za wyjasnienia wszystkim panom.Ale najbardziej TRAFIŁO MI DO PRZEKONANIA WYJASNIENIE WYSEGO!...mimo wszystko jednak ZA DELIKATNA JESTEM BY OGLADAC TEGO RODZAJU SPORT!Dlatego nie przeszkadzam w tych reczowych dyskusjach.........
Aniu nie przeszkadzasz-napisz tylko na kogo stawiasz i nic wiecej-jak nie lubisz boksu
🙂
blondi kobieta
Lublin
23 października 2009 o 13:39
Zgłoś do moderacji
...nie znam sie na BOKSIE.To moze podejde do tego po kobiecemu....Gołotę widziałam ,pokaz mi WLODI fotke Adamka to sie opowiem...
.
Konto usunięte
23 października 2009 o 13:43
Zgłoś do moderacji
blondi pisze:
...nie znam sie na BOKSIE.To moze podejde do tego po kobiecemu....Gołotę widziałam ,pokaz mi WLODI fotke Adamka to sie opowiem...
heeeeee dobre pokaż mi fotke-Aniu wpisz w google Adamek i już go zobaczysz ale co ci to da heeeee poczytaj o tych bokserach,ogladnij sobie na you tube filmiki z walk i wtedy podejmiesz konkretna decyzje
🙂
blondi kobieta
Lublin
23 października 2009 o 13:57
Zgłoś do moderacji
...a tak w pigułce nie może mi ktoś powiedzieć,który z nich ile ma wygranych walk,itd. A POSTURA TEŻ JEST WAŻNA CHYBA NIE?A JA CHCIAŁAM SOBIE OGLAZDNĄĆ MUSKULATURĘ I BUŹKĘ TEGO ADAMKA.
.
Konto usunięte
23 października 2009 o 14:01
Zgłoś do moderacji
blondi pisze:
...a tak w pigułce nie może mi ktoś powiedzieć,który z nich ile ma wygranych walk,itd. A POSTURA TEŻ JEST WAŻNA CHYBA NIE?A JA CHCIAŁAM SOBIE OGLAZDNĄĆ MUSKULATURĘ I BUŹKĘ TEGO ADAMKA.
Aniu stawiaj na GOŁOTE i bedzie oki
🙂
blondi kobieta
Lublin
23 października 2009 o 14:03
Zgłoś do moderacji
Adamek ma zdecydowanie mniej przefasonowaną buźkę og GOŁOTY!Pewnie mniej razy dostał po niej...Moje spostrzeżenia są takie że to szczawik,ale nie są mi znane szczegóły jego dokonań,a nie chce mi się zagłębiać...dlatego wolałabym konkrety na talerzu..
.
23 października 2009 o 14:11
Zgłoś do moderacji
tak sie spytac chcialem jutro jest ta walka tak?? o ktorej godzinie?
😃
ragazzo occhi cielo.
blondi kobieta
Lublin
23 października 2009 o 14:12
Zgłoś do moderacji
OKEY! NIKT MI NIE CHCE PRZEDSTAWIĆ JAK TO WYGLĄDA U TYCH ZAWODNIKÓW....TO NIE !
W TAKIM RAZIE MYSLE ZE BEDZIE ROZSADNIEJ POSTAWIC NA BARDZIEJ ZNANEGO I DOSWIADCZONEGO ZAWODNIKA! JESTEM ZA GOŁOTĄ !!!
.
Konto usunięte
23 października 2009 o 14:14
Zgłoś do moderacji
lukaszseminara pisze:
tak sie spytac chcialem jutro jest ta walka tak?? o ktorej godzinie? 😃
tak jutro o 20.00 na Polsacie- emocje az biją pełną parą
Konto usunięte
23 października 2009 o 14:15
Zgłoś do moderacji
blondi pisze:
OKEY! NIKT MI NIE CHCE PRZEDSTAWIĆ JAK TO WYGLĄDA U TYCH ZAWODNIKÓW....TO NIE !
W TAKIM RAZIE MYSLE ZE BEDZIE ROZSADNIEJ POSTAWIC NA BARDZIEJ ZNANEGO I DOSWIADCZONEGO ZAWODNIKA! JESTEM ZA GOŁOTĄ !!!
bravo Aniu świetny wybór-
🙂