kamciode mężczyzna, 34
Kuwejt
Nagrań: 1, Postów: 274
4 stycznia 2011 o 22:28
Zgłoś do moderacji
Napisałem to już na forum Edyty, ale napiszę i tutaj, bo ciągle to przeżywam. Hucznie zapowiadano wspólny występ Góniak, Rodowicz i Kozidrak. Znalazłem na Yt, obejrzałem i jestem rozczarowany tym tercetem. Śpiewanie w duecie to podwójna sztuka, w trio zatem potrójna. Myślę, że każda z osobna zaśpiewałaby lepiej tę piosenkę niż wszystkie razem. Dla mnie to było strasznie słabe, strasznie. Nic tam nie bujało i nic nie chwytało, można było tylko szukać fajnych pojedynczych momentów. Okropnie niedopracowany, niedograny występ. Nowy singiel też mnie raczej nie porwał, a TNTJM nienawidzę - uważam, że to najgorsza piosenka Edyty. Niestety najnowszy song jest chyba w takich właśnie klimatach. Oby tylko płyta nie była taka.
Uwielbiam jej głos, ale trzeźwo patrząc na tego całego Sylwestra, nie można być zachwyconym niestety, tak jak to bywało przy innych jej wielkich wystąpieniach.
4 stycznia 2011 o 22:37
Zgłoś do moderacji
Co się dziwić,skoro Pni Maja S. ją prowadzi...był Krupa,był inny styl,no ale nie można nikogo do siebie zmuszać.
Któż z nas kocha nie głupiejąc przy tym ?
pms1993 kobieta, 31
Gdynia
Nagrań: 8, Postów: 17
4 stycznia 2011 o 22:40
Zgłoś do moderacji
Trio sylwestrowe to był jeden wielki popis możliwości i ogromna konkurencja sceniczna. Każda chciała pokazać, że jest lepsza.
Tak jak KAMCIO obejrzałam owy występ w internecie, bo przegapiłam w telewizji. Byłam napalona na ich interpretacje hitu Tiny. Niektóre momenty były fajne, ale niestety cały występ nie przypadł mi do gustu. Pierwsze kilkadziesiąt sekund słuchałam z zaciekawieniem, z myślą, że może będzie jakieś dobre show muzyczne etc. Jednakże im dłużej śpiewały, tym bardziej chciałam by już skończyły. Siłą woli wytrzymałam do końca. Wszystkie trzy Panie śpiewają super, każda w swoim stylu, wyraziście, ciekawie, ale razem.. było tego za dużo, przerysowane, wręcz groteskowe.
Edyta jest moją weną, uwielbiam jej głos, sztukę opowiadania dźwiękiem i serce do muzyki, ale masz rację.. Tym razem zbytnio nie porwała publiki..
M.E.S
4 stycznia 2011 o 22:59
Zgłoś do moderacji
ja także uwielbiam edytke ale macie wszyscu racje naprawde im nie wyszło to spiewanie razem heh ale nie które momenty były fajne zwłaszcza jak edytka po górnych partiach posuwała
😃 zazdroszcze jej skali głosu kurcze !
Adam Lambert THE BEST !!!!
gregor16 mężczyzna
Bytom
Nagrań: 6, Postów: 6
4 stycznia 2011 o 23:01
Zgłoś do moderacji
Ja uważam, że trio Edyta, Beata i Maryla dało czadu!
Wszystkie śpiewały fantastycznie, moim zdaniem, są to 3 najlepsze piosenkarki w Polsce.
;] I zazdroszcze Im takich głosów i ich skal!
GregRose
4 stycznia 2011 o 23:03
Zgłoś do moderacji
nooo ciekawe ile trzeba cwiczyc by chociaz o jedna oktawe se skale podniesc ??
Adam Lambert THE BEST !!!!
antoosia kobieta, 26
gdzieś daleko :)
Nagrań: 3, Postów: 1
1 grudnia 2011 o 19:00
Zgłoś do moderacji
Edyta jest fenomenalna ! Byłam na Jej kilku koncertach jest cudowna, GENIALNA po prostu !!
❤
Uwielbiam Ją! ;-*
xbakusdaniox mężczyzna, 22
Wałbrzych
Nagrań: 126, Postów: 1253
1 grudnia 2011 o 19:08
Zgłoś do moderacji
gregor16 pisze:
Ja uważam, że trio Edyta, Beata i Maryla dało czadu!
Wszystkie śpiewały fantastycznie, moim zdaniem, są to 3 najlepsze piosenkarki w Polsce.
;] I zazdroszcze Im takich głosów i ich skal!
bez Maryli
Edyta Górniak to bardzo dobra wokalistka.
----------xbakusdaniox-----------
☺☼♪♫▬▬▬▬▬▬▬♫♪☼☺
majkel32 kobieta, 24
Nagrań: 0, Postów: 481
1 grudnia 2011 o 19:21
Zgłoś do moderacji
ogólnie jej nie na widzę.
ale trzeba przyznać , chcąc nie chcąc , ze ma zaje wokal !
😜
Kochaj serio, zyj bardziej, pragnij mocniej
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
1 grudnia 2011 o 20:23
Zgłoś do moderacji
Edyta ma w sobie talent oraz botoks.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
pit93 mężczyzna, 31
Gdańsk
Nagrań: 433, Postów: 132
1 grudnia 2011 o 22:10
Zgłoś do moderacji
Edyta to nasz wielki, narodowy, niedoceniony skarb, którego blask powoli przemija. Jej anglojęzyczna płyta - klasa ponadświatowa !!!
anetaiola kobieta, 28
daleko
Nagrań: 4, Postów: 1
5 stycznia 2012 o 22:07
Zgłoś do moderacji
Edyta ma fajny głos, słychać b. dobrze, że ma talent ;] . Nie przeszkadza mi .
cezjan mężczyzna, 27
piękna wieś na Kaszubach :)
Nagrań: 0, Postów: 34
27 kwietnia 2012 o 20:06
Zgłoś do moderacji
Uważam,że jest dość sztuczna z tymi swoimi numerami typu płacz na żywo czy występ w worku po bulwach, ale ma silny głos jak mało kto.
kawa15 kobieta, 28
Małopolska ;D
Nagrań: 63, Postów: 82
2 maja 2012 o 14:07
Zgłoś do moderacji
ja jej nigdy nie lubiłam.... po prostu oś mi w niej zawsze przeszkadza... moim zdaniem najlepsze możliwości ma Chylińska.