Konto usunięte

10 października 2009 o 10:33
Zgłoś do moderacji
aro23 pisze:
Nie chciałbyś wiedzieć, co o niej sądzę ;]
racja.nie chciał byś

Think over 3 times before you will tell something or write...I already convinced sie about this...
kart15 mężczyzna, 34
Nowy Tomyśl

Nagrań: 0, Postów: 41
10 października 2009 o 12:14
Zgłoś do moderacji
niebieskooki pisze:
aro23 pisze:Nie chciałbyś wiedzieć, co o niej sądzę ;]
racja.nie chciał byś 
Mam gdzieś twoje zdanie

Jak się jest głuchym to i Mariah Carey brzydko śpiewa....

KarT15
wilkowy mężczyzna, 42

Nagrań: 42, Postów: 593
10 października 2009 o 14:46
Zgłoś do moderacji
zgadza się po co te nerwy zakładasz topic z pytaniem co sądzicie, musisz się liczyć z tym, że ktoś bedzie miał odmienne zdanie.
Człowiek człowiekowi wilkiem
pepper kobieta, 40
Kraków

Nagrań: 56, Postów: 2024
10 października 2009 o 16:03
Zgłoś do moderacji
haha,poprawiliscie mi humor z samego rana

wilkowy - podpisuje sie pod Twoim zdaniem rekami i nogami

-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
majki mężczyzna, 35
Londyn

Nagrań: 93, Postów: 73
11 października 2009 o 11:00
Zgłoś do moderacji
A co myślicie o jej ostatnim występie w JOŚ?
http://www.youtube.com/watch?v=yd3ooccSSIw
Let the grove get in:)
11 października 2009 o 11:20
Zgłoś do moderacji
majki pisze:
A co myślicie o jej ostatnim występie w JOŚ?
http://www.youtube.com/watch?v=yd3ooccSSIw
Musiałem wyłączyć.
natix kobieta, 31

Nagrań: 3, Postów: 10
11 października 2009 o 11:24
Zgłoś do moderacji
Pięknie. Bardzo mi się podoba. Uważam, że na dzień dzisiejszy w naszym kraju nie ma lepszej od niej...

mlodykb mężczyzna, 35

Nagrań: 14, Postów: 214
11 października 2009 o 12:25
Zgłoś do moderacji
Jak dla mnie jedna z najlepszych wokalistek w Polsce, może nawet w Europie.
Ma niesamowity głos, którym pięknie operuje. Klasa sama w sobie.
Co do osoby, nie znam jej osobiście więc się nie wypowiadam, a plotki na jej temat traktuję z dystansem.
Jestem nędzarzem, mam tylko swoje marzenia.
11 października 2009 o 12:38
Zgłoś do moderacji
można ja porównać do Whitney Houston. Na pewno wzbudza dużo dyskusji swoją interpretacją i ruchem scenicznym.
Wolna wola - wola wolności
kart15 mężczyzna, 34
Nowy Tomyśl

11 października 2009 o 15:20
Zgłoś do moderacji
Ale Edyta jest w wysokiej formie

)
Udowodniła tym występem, że nie ma w Polsce lepszej od niej!!!
Piosenka ta została specjalnie napisane do jej możliwości, dlatego nikt jej nie wykonuje poza nią

!!
KarT15
turkusowa kobieta, 49
gdzieś tam :)

Nagrań: 0, Postów: 15
11 października 2009 o 15:37
Zgłoś do moderacji
Pięknie śpiewa,ma rewelacyjny głos,pod warunkiem że drze się z umiarem,a nie przez połowę piosenki,bo jednak,pomimo boskiego głosu,uszy bolą...
Turkusowa
katmnhapp kobieta, 31
Koszalin

Nagrań: 0, Postów: 24
13 października 2009 o 12:28
Zgłoś do moderacji
Szczerze? Nie przepadam lekko mówiąc... czemu robi z siebie plastikową gwiazdeczkę? Nie pojmuję. Według mnie o prawdziwej divie świadczy nie tylko talent, ale również to czy robi wokół siebie sztuczny szum, i oczywiście jak się zachowuje. Słuchał ktoś choć przez chwilę (dłużej bowiem wytrzymać się nie da) jej wypowiedzi w Jak oni śpiewają? Co ona z siebie robi? I ten botoks na twarzy... Po co, pytam się, po co? 😐 Co do jej głosu, nie słyszałam nigdy, żeby na żywo była taka dobra. Na płytach, owszem, a czy na żywo? Nie miałam okazji.
"Głos ludzki to najpiękniejszy instrument na świecie."
majki mężczyzna, 35
Londyn

Nagrań: 93, Postów: 73
13 października 2009 o 17:13
Zgłoś do moderacji
katmnhapp pisze:
Szczerze? Nie przepadam lekko mówiąc... czemu robi z siebie plastikową gwiazdeczkę? Nie pojmuję. Według mnie o prawdziwej divie świadczy nie tylko talent, ale również to czy robi wokół siebie sztuczny szum, i oczywiście jak się zachowuje. Słuchał ktoś choć przez chwilę (dłużej bowiem wytrzymać się nie da) jej wypowiedzi w Jak oni śpiewają? Co ona z siebie robi? I ten botoks na twarzy... Po co, pytam się, po co?
Co do jej głosu, nie słyszałam nigdy, żeby na żywo była taka dobra. Na płytach, owszem, a czy na żywo? Nie miałam okazji.
Nie zgodzę się z Tobą

Jeśli chodzi o bycie divą, to nasz Górniak jest po prostu jedną z najmniej rozpieszczonych. Porównując ją z Mariah carey czy Whitney Houston, których wymagania są ogromne, nasza Edyta jest na dobrym poziomie. Górniakowej mona jeszcze słuchać(wypowiedzi), gorzej Z Marysią

Co do śpiewu, też się z Tobą nie zgodzę. Prawdę mówiąc Edyta o wiele lepiej wykonuje piosenki na scenie, niż w oryginale. "To nie ja byłam Ewą" czy "To co najlepsze" z Białegostoku o tym może Ciebie przekonać. Przekazuje więcej emocji i to dzięki temu, że śpiewa na żywo tak jak śpiewa, przechodzą mnie dreszcze

Let the grove get in:)
kart15 mężczyzna, 34
Nowy Tomyśl

13 października 2009 o 17:29
Zgłoś do moderacji
majki pisze:
katmnhapp pisze:Szczerze? Nie przepadam lekko mówiąc... czemu robi z siebie plastikową gwiazdeczkę? Nie pojmuję. Według mnie o prawdziwej divie świadczy nie tylko talent, ale również to czy robi wokół siebie sztuczny szum, i oczywiście jak się zachowuje. Słuchał ktoś choć przez chwilę (dłużej bowiem wytrzymać się nie da) jej wypowiedzi w Jak oni śpiewają? Co ona z siebie robi? I ten botoks na twarzy... Po co, pytam się, po co?
Co do jej głosu, nie słyszałam nigdy, żeby na żywo była taka dobra. Na płytach, owszem, a czy na żywo? Nie miałam okazji.
Nie zgodzę się z Tobą
Jeśli chodzi o bycie divą, to nasz Górniak jest po prostu jedną z najmniej rozpieszczonych.
Porównując ją z Mariah carey czy Whitney Houston, których wymagania są ogromne, nasza Edyta jest na dobrym poziomie. Górniakowej mona jeszcze słuchać(wypowiedzi), gorzej Z Marysią
Co do śpiewu, też się z Tobą nie zgodzę. Prawdę mówiąc Edyta o wiele lepiej wykonuje piosenki na scenie, niż w oryginale. "To nie ja byłam Ewą" czy "To co najlepsze" z Białegostoku o tym może Ciebie przekonać. Przekazuje więcej emocji i to dzięki temu, że śpiewa na żywo tak jak śpiewa, przechodzą mnie dreszcze
no właśnie, Edyta na żywo śpiewa lepiej niż na płycie

))
chociazby To nie ja, to co najlepsze czy Dziwny ten świat na top trendy

KarT15