10 października 2009 o 10:33
Zgłoś do moderacji
aro23 pisze:
Nie chciałbyś wiedzieć, co o niej sądzę ;]
racja.nie chciał byś
😃
Think over 3 times before you will tell something or write...I already convinced sie about this...
kart15 mężczyzna, 33
Nowy Tomyśl
Nagrań: 0, Postów: 41
10 października 2009 o 12:14
Zgłoś do moderacji
niebieskooki pisze:
aro23 pisze:Nie chciałbyś wiedzieć, co o niej sądzę ;]
racja.nie chciał byś 😃
Mam gdzieś twoje zdanie
😉 Jak się jest głuchym to i Mariah Carey brzydko śpiewa....
😉
KarT15
wilkowy mężczyzna, 41
Nagrań: 43, Postów: 592
10 października 2009 o 14:46
Zgłoś do moderacji
zgadza się po co te nerwy zakładasz topic z pytaniem co sądzicie, musisz się liczyć z tym, że ktoś bedzie miał odmienne zdanie.
Człowiek człowiekowi wilkiem
pepper kobieta, 39
Kraków
Nagrań: 56, Postów: 2024
10 października 2009 o 16:03
Zgłoś do moderacji
haha,poprawiliscie mi humor z samego rana
😃
wilkowy - podpisuje sie pod Twoim zdaniem rekami i nogami
😉
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
majki mężczyzna, 33
Londyn
Nagrań: 93, Postów: 73
11 października 2009 o 11:00
Zgłoś do moderacji
A co myślicie o jej ostatnim występie w JOŚ?
http://www.youtube.com/watch?v=yd3ooccSSIw
Let the grove get in:)
11 października 2009 o 11:20
Zgłoś do moderacji
majki pisze:
A co myślicie o jej ostatnim występie w JOŚ?
http://www.youtube.com/watch?v=yd3ooccSSIw
Musiałem wyłączyć.
natix kobieta, 29
Nagrań: 4, Postów: 10
11 października 2009 o 11:24
Zgłoś do moderacji
Pięknie. Bardzo mi się podoba. Uważam, że na dzień dzisiejszy w naszym kraju nie ma lepszej od niej...
🙂
mlodykb mężczyzna, 34
Nagrań: 14, Postów: 214
11 października 2009 o 12:25
Zgłoś do moderacji
Jak dla mnie jedna z najlepszych wokalistek w Polsce, może nawet w Europie.
Ma niesamowity głos, którym pięknie operuje. Klasa sama w sobie.
Co do osoby, nie znam jej osobiście więc się nie wypowiadam, a plotki na jej temat traktuję z dystansem.
Jestem nędzarzem, mam tylko swoje marzenia.
11 października 2009 o 12:38
Zgłoś do moderacji
można ja porównać do Whitney Houston. Na pewno wzbudza dużo dyskusji swoją interpretacją i ruchem scenicznym.
Wolna wola - wola wolności
kart15 mężczyzna, 33
Nowy Tomyśl
11 października 2009 o 15:20
Zgłoś do moderacji
Ale Edyta jest w wysokiej formie
😉)
Udowodniła tym występem, że nie ma w Polsce lepszej od niej!!!
Piosenka ta została specjalnie napisane do jej możliwości, dlatego nikt jej nie wykonuje poza nią
😉!!
KarT15
turkusowa kobieta, 48
gdzieś tam :)
Nagrań: 0, Postów: 15
11 października 2009 o 15:37
Zgłoś do moderacji
Pięknie śpiewa,ma rewelacyjny głos,pod warunkiem że drze się z umiarem,a nie przez połowę piosenki,bo jednak,pomimo boskiego głosu,uszy bolą...
Turkusowa
katmnhapp kobieta, 30
Koszalin
Nagrań: 0, Postów: 24
13 października 2009 o 12:28
Zgłoś do moderacji
Szczerze? Nie przepadam lekko mówiąc... czemu robi z siebie plastikową gwiazdeczkę? Nie pojmuję. Według mnie o prawdziwej divie świadczy nie tylko talent, ale również to czy robi wokół siebie sztuczny szum, i oczywiście jak się zachowuje. Słuchał ktoś choć przez chwilę (dłużej bowiem wytrzymać się nie da) jej wypowiedzi w Jak oni śpiewają? Co ona z siebie robi? I ten botoks na twarzy... Po co, pytam się, po co? 😐 Co do jej głosu, nie słyszałam nigdy, żeby na żywo była taka dobra. Na płytach, owszem, a czy na żywo? Nie miałam okazji.
"Głos ludzki to najpiękniejszy instrument na świecie."
majki mężczyzna, 33
Londyn
Nagrań: 93, Postów: 73
13 października 2009 o 17:13
Zgłoś do moderacji
katmnhapp pisze:
Szczerze? Nie przepadam lekko mówiąc... czemu robi z siebie plastikową gwiazdeczkę? Nie pojmuję. Według mnie o prawdziwej divie świadczy nie tylko talent, ale również to czy robi wokół siebie sztuczny szum, i oczywiście jak się zachowuje. Słuchał ktoś choć przez chwilę (dłużej bowiem wytrzymać się nie da) jej wypowiedzi w Jak oni śpiewają? Co ona z siebie robi? I ten botoks na twarzy... Po co, pytam się, po co? 😐 Co do jej głosu, nie słyszałam nigdy, żeby na żywo była taka dobra. Na płytach, owszem, a czy na żywo? Nie miałam okazji.
Nie zgodzę się z Tobą
🙂 Jeśli chodzi o bycie divą, to nasz Górniak jest po prostu jedną z najmniej rozpieszczonych. Porównując ją z Mariah carey czy Whitney Houston, których wymagania są ogromne, nasza Edyta jest na dobrym poziomie. Górniakowej mona jeszcze słuchać(wypowiedzi), gorzej Z Marysią
🙂 Co do śpiewu, też się z Tobą nie zgodzę. Prawdę mówiąc Edyta o wiele lepiej wykonuje piosenki na scenie, niż w oryginale. "To nie ja byłam Ewą" czy "To co najlepsze" z Białegostoku o tym może Ciebie przekonać. Przekazuje więcej emocji i to dzięki temu, że śpiewa na żywo tak jak śpiewa, przechodzą mnie dreszcze
🙂
Let the grove get in:)
kart15 mężczyzna, 33
Nowy Tomyśl
13 października 2009 o 17:29
Zgłoś do moderacji
majki pisze:
katmnhapp pisze:Szczerze? Nie przepadam lekko mówiąc... czemu robi z siebie plastikową gwiazdeczkę? Nie pojmuję. Według mnie o prawdziwej divie świadczy nie tylko talent, ale również to czy robi wokół siebie sztuczny szum, i oczywiście jak się zachowuje. Słuchał ktoś choć przez chwilę (dłużej bowiem wytrzymać się nie da) jej wypowiedzi w Jak oni śpiewają? Co ona z siebie robi? I ten botoks na twarzy... Po co, pytam się, po co? 😐 Co do jej głosu, nie słyszałam nigdy, żeby na żywo była taka dobra. Na płytach, owszem, a czy na żywo? Nie miałam okazji.
Nie zgodzę się z Tobą🙂 Jeśli chodzi o bycie divą, to nasz Górniak jest po prostu jedną z najmniej rozpieszczonych.
Porównując ją z Mariah carey czy Whitney Houston, których wymagania są ogromne, nasza Edyta jest na dobrym poziomie. Górniakowej mona jeszcze słuchać(wypowiedzi), gorzej Z Marysią🙂 Co do śpiewu, też się z Tobą nie zgodzę. Prawdę mówiąc Edyta o wiele lepiej wykonuje piosenki na scenie, niż w oryginale. "To nie ja byłam Ewą" czy "To co najlepsze" z Białegostoku o tym może Ciebie przekonać. Przekazuje więcej emocji i to dzięki temu, że śpiewa na żywo tak jak śpiewa, przechodzą mnie dreszcze🙂
no właśnie, Edyta na żywo śpiewa lepiej niż na płycie
😉))
chociazby To nie ja, to co najlepsze czy Dziwny ten świat na top trendy
😉
KarT15