Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
mrdszal pisze:
To może przydałaby się chociaż opcja dla każdego nas indywidualna pozwalająca nam zadecydować w jakim przedziale wiekowym Użytkownicy mogą oceniać oraz komentować nasze wykonania? Dodatkowo np. limit, że komentować i oceniać moje utwory mogą Użytkownicy posiadający X liczbę własnych nagrań?
mrdszal pisze:
Człowieku rozglądnij się jakie oceny Ci wystawiam. Dałem Ci nawet 2. Po prostu nie boisz się ocen, stąd też zacząłem Cię oceniać obiektywnie. Chyba o to chodzi w tym serwisie, prawda?
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
nie wszystko złoto co się świeci...
888888 pisze:
ja tez kce jeden
jeden kce😃DD
Kaspo- pofasznie???😃 kupie se palme i sprawdzę😃
kto mi zasponsoruje cisowianke?😃D
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
mrdszal pisze:
Człowieku rozglądnij się jakie oceny Ci wystawiam. Dałem Ci nawet 2. Po prostu nie boisz się ocen, stąd też zacząłem Cię oceniać obiektywnie. Chyba o to chodzi w tym serwisie, prawda?
nie wszystko złoto co się świeci...
makolek pisze:
mrdszal pisze:Człowieku rozglądnij się jakie oceny Ci wystawiam. Dałem Ci nawet 2. Po prostu nie boisz się ocen, stąd też zacząłem Cię oceniać obiektywnie. Chyba o to chodzi w tym serwisie, prawda?
coś ci chłopczyku powiem
żeby oceniac OBIEKTYWNIE.. należało by COS umieć..
twoje umiejętności być może pozwalają oceniać pomidorówki w dworcowych barach... nie wiem..
ale z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ nie muzyke.. czy też BROŃ CIE O PANIE wokale..
a jak będziez zawracał własnymi problemami mą boską .. (oraz inna ciut mniej boskie)
to dostaniesz REALNA ocene tego co umiesz...
wyraziłem sie wystarczająco jasno ?
🙂
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W naszym katalogu pojawiły się kolejne muzyczne perełki. Dwie z nich – „Leń” w wykonaniu Czesława Mozila oraz dynamiczne „Życie tak jak w bajce” od Paliona – pochodzą ze ścieżki dźwiękowej filmu „Kleks i Wynalazek Filipa Golarza”. Do tego zestawu dołącza
Zobacz więcej