ksevion mężczyzna, 34
Bytom
Nagrań: 21, Postów: 8
4 czerwca 2011 o 13:03
Zgłoś do moderacji
Witam,
uważam, że serwis Ising rozwija się bardzo szybko - stąd też taka sugestia. Nie dałoby się zataić tego, kto jaką ocenę i od kogo otrzymał? Z tego co się orientuję kiedyś tak było. Prezentujemy tutaj własne wokale i nie tylko. Pragnie nie jeden z nas otrzymać subiektywną i szczerą ocenę. Nie szczytem jest uzyskać 6kę, a tak naprawdę przecież ona posiada znaczenie "Lepsze od oryginału". Kto się tego stosuje? Nikt.
Druga rzecz, powstał serwis Ising mini - nie warto by było w związku z tym wprowadzić tutaj jakieś ograniczenie wiekowe do korzystania z usług, np. 14-15 lat? Przepraszam bardzo, ale coraz częściej napotykam się na utwory śpiewane przez 5-6 latków. Co najlepsze - wykony te posiadają Wyróżnienia, lub znajdują się w Rankingu dnia. Wyróżnienie takie w związku z tym jest za śpiew, czy za to, że jestem dzieckiem?
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
Nagrań: 63, Postów: 3351
4 czerwca 2011 o 13:08
Zgłoś do moderacji
Tak, kiedyś tak było.. I było też jedynkowanie nagrań przez anonimowych ,,krytyków,, dlatego użytkownicy prosili o to, żeby oceny były widoczne.
Druga rzecz, sądzisz, że wszyscy się będą legitymować? Jak nie będą spełniać wymagań, to będą zawyżać wiek i kto to sprawdzi? Mam wrażenie, że mówisz o Agatkakal, w czymś Ci ona przeszkadza? Ty umiałeś tak śpiewać jak byłeś w jej wieku?;> Udowodnij...
Nie przyszło Ci do głowy, że może komuś się podoba? Nikt nie dostaje wyróżnień za to, że jest dzieckiem.;]
888888 kobieta
Nagrań: 68, Postów: 1377
4 czerwca 2011 o 13:21
Zgłoś do moderacji
Agatka Agatką ale sam Makol powiedz ile tu glupawych dzieciaków się kręci
nie pojdzie to na ising mini tylko tu ludzi wkurza heehehehe
dołóżcie im tam piosenek może pójdą sobie
😛
nie wszystko złoto co się świeci...
Konto usunięte
4 czerwca 2011 o 13:23
Zgłoś do moderacji
w czym problem..
spamują??
dokopać im pod wykonami
WSZYSCY..
po 2 tyg będzie cisza i spokój
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
Zgłoś do moderacji
No to głupawych dzieciaków... Ale Agatka chyba nic nikomu nie robi, tak?
Poza tym, ze widać niektórzy zazdroszczą jej wyróżnień..
ksevion mężczyzna, 34
Bytom
Zgłoś do moderacji
Ja się nie wstydzę podpisywać pod oceną, nie jedną jedynkę wstawiłem. ;] To raczej niektórych z Was bardziej bolał fakt, że anonimy jedynkowały, gdyż najwyraźniej traciliście wiarę w siebie, we własne wykonania.
888888 kobieta
Zgłoś do moderacji
hahahhah
888888 kobieta
4 czerwca 2011 o 13:24
Zgłoś do moderacji
do Agatki nic nie mam
piszę o tych dzieciakach:
-spamujących
-wystawiających bezmyślnie jedynki
- udających kogoś kim nie są
-tanczących
-wyzywającyh
itp
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
4 czerwca 2011 o 13:25
Zgłoś do moderacji
mrdszal pisze:
Ja się nie wstydzę podpisywać pod oceną, nie jedną jedynkę wstawiłem. ;] To raczej niektórych z Was bardziej bolał fakt, że anonimy jedynkowały, gdyż najwyraźniej traciliście wiarę w siebie, we własne wykonania.
Widzę, ze pewien swego ,,talentu,, jesteś...;]
Anonimowi jedynkowicze byli uciążliwi..;] a skoro potrafisz się podpisać pod oceną, a nawet wystawiłeś niejedną jedynkę, to w czym problem?
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
4 czerwca 2011 o 13:26
Zgłoś do moderacji
888888 pisze:
do Agatki nic nie mam
piszę o tych dzieciakach:
-spamujących
-wystawiających bezmyślnie jedynki
- udających kogoś kim nie są
-tanczących
-wyzywającyh
itp
No ale z tym szczeniactwem nic nie zrobisz, niestety.
🙁
ksevion mężczyzna, 34
Bytom
4 czerwca 2011 o 13:27
Zgłoś do moderacji
[usuwam]
Edytowano 4 czerwca 2011 o 13:32.
ksevion mężczyzna, 34
Bytom
4 czerwca 2011 o 13:30
Zgłoś do moderacji
To może przydałaby się chociaż opcja dla każdego nas indywidualna pozwalająca nam zadecydować w jakim przedziale wiekowym Użytkownicy mogą oceniać oraz komentować nasze wykonania? Dodatkowo np. limit, że komentować i oceniać moje utwory mogą Użytkownicy posiadający X liczbę własnych nagrań?
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
4 czerwca 2011 o 13:34
Zgłoś do moderacji
mrdszal pisze:
nieudana - nie mam ochoty z Tobą polemizować, gdyż jak widać, nie zasługujesz na to. Nick sam mówi za siebie. Nikt normalny i poważny, by takiego nicku nie zarejestrował. Czytaj zresztą ze zrozumieniem.
Podałaś przykład jednego dzieciaka i OK - Agatka mi nie przeszkadza, nie krytykuje tego, że lubi dziewczynka sobie śpiewać, ale po to właśnie powstał Ising mini, aby tam zrzeszyć grupę bardzo młodych wokalistów. Prawda? Uważam, że tam powinny znajdować się dla nich Wyróżnienia, Rankingi dnia i dodam, że nie jestem zazdrosny wyróżnień jak to ujęłaś. Wręcz wisi mi to, czy znajdę się na jakimś rankingu, czy też nie. Dlaczego? Śpiewać potrafi każdy, niektórym wychodzi to lepiej, niektórym gorzej, niemniej jednak każdy zasługuje na wyróżnienie, nie w serwisie to we własnym sercu je posiada.
mrdszal, a może lepiej byłoby myszal. - skoro zakładasz wątek na forum, to licz się z tym, że nie wszyscy się będą z tobą zgadzać.;] Twój nick również zbyt kreatywny nie jest, a mojej powagi i normalności nie podważaj, bo poza tym tematem słowa ze mną nie zamieniłeś.;] Bardzo dobrze czytam ze zrozumieniem.
Tak się składa, że Agatka jest jedynym 5-6 letnim dzieckiem jakie widzę na tym portalu i ma wyróżnienia, więc może mi powiesz, że nie chodziło Ci o nią?
Ale może ona chce być tutaj, z pewnością jest mądrzejsza i poważniejsza niż większość dzieciaków tutaj..
Nie, śpiewać nie każdy potrafi..;] Każdy potrafi wydobyć z siebie dźwięk, choć też nie..
To wystawiaj sobie w sercu anonimowe oceny i będzie luz.. jeszcze jakiś problem?