888888 kobieta
Nagrań: 68, Postów: 1377
4 czerwca 2011 o 16:05
Zgłoś do moderacji
hahhahah wiedziałam,że skomentuje
nie wszystko złoto co się świeci...
888888 kobieta
4 czerwca 2011 o 16:06
Zgłoś do moderacji
888888 pisze:
hahhahah wiedziałam,że skomentuje
to sie tyczyło mojej wypowiedzi i odpowiedzi Makola, coby nikt wniosków zbędnych nie wysuwał
😃DD
Konto usunięte
4 czerwca 2011 o 16:07
Zgłoś do moderacji
Bo on jest miły dla tych, którzy go chwalą (standardowa postawa). Jak komuś się nie podoba to robi się bezczelny (to już nie jest standardowe). Dla mnie niepojęte jest jak można dziewczynie pojechać za to, że jest sobie w Wielkiej Brytanii i wyśmiewać jej pracę i to w temacie dotyczącym czegoś zupełnie innego. To właśnie jest prawdziwe chamstwo.
Konto usunięte
4 czerwca 2011 o 16:10
Zgłoś do moderacji
To nie jest portal dla fachowych, to raz.
Dwa, nie jestem Twoim chłoptasiem.
Trzy, o fachowości decydują słuchacze, a nie Ty, narcyzie.
888888 kobieta
4 czerwca 2011 o 16:10
Zgłoś do moderacji
croc pisze:
Bo on jest miły dla tych, którzy go chwalą (standardowa postawa). Jak komuś się nie podoba to robi się bezczelny (to już nie jest standardowe). Dla mnie niepojęte jest jak można dziewczynie pojechać za to, że jest sobie w Wielkiej Brytanii i wyśmiewać jej pracę i to w temacie dotyczącym czegoś zupełnie innego. To właśnie jest prawdziwe chamstwo.
oj nieee nieee
nasza znajomosć zaczęła się od tego że skomentował Lyskiego trochę niepochlebnie.
I co najgorsze jak się wtrąciłam w tą oto sprawę- NIE POŻARŁ MNIE ŻYWCEM I NIE SPALIŁ NA STOSIE.
I do dziś żyje. A co do Lyskiego to wlasnie ta krytyka mu pomogła, bo jakoś pózniej się chłopina bardziej postarał i ładnie mu wszystko wychodziło.
Sumując:
Z krytyki Makola da się skorzystać(jak się chce)
Makol potrafi rozmawiać NORMALNIE (trzeba się może zastanowić też nad swoim tonem wypowiedzi na początek)
Konto usunięte
4 czerwca 2011 o 16:13
Zgłoś do moderacji
Ja się nad żadnym tonem nie będę zastanawiał. Chryste, jaki z niego autorytet?!
Chciałem coś dodać. Artysta to nie tylko maszynka do tworzenia. Artysta powinien mieć w sobie dobro i ciekawą osobowość. Jak twórczość kogoś tak prymitywnego może być dobra? On nosi w sobie tylko frustrację i nienawiść.
jolka82 kobieta, 42
somewhere...
Nagrań: 17, Postów: 176
Zgłoś do moderacji
a na marginesie...ciekawa jestem skąd ten głupi pomysł się uroił że mieszkam w UK???hmmmm
Konto usunięte
Zgłoś do moderacji
Croc, dziwne... ja jakoś nigdy go specjalnie nie chwalę... a rozmawia ze mną :-/ Ba, często mówię, że coś mi się w jego podkładzie nie podoba - i nie zjada mnie żywcem, nie dlatego, że mam względy, tylko dlatego, że mówię NIE PODOBA MI SIĘ w tym i w tym miejscu.
jolka82 kobieta, 42
somewhere...
4 czerwca 2011 o 16:15
Zgłoś do moderacji
WOW!!!
pewno któraś inteligentnych inaczej lizopupów pooglądała fotke i JESTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!udało mi się rozkminić skąd ta laska jest!!!
hahahah
płytkie i żenujące....
Konto usunięte
4 czerwca 2011 o 16:17
Zgłoś do moderacji
mrrrr
"rozkminić"
to wieeele wyjaśnia w temacie poszukiwań na rynku pracy ...
(w Biedronce nie mieli pewnie wakatów)
jolka82 kobieta, 42
somewhere...
4 czerwca 2011 o 16:17
Zgłoś do moderacji
makolek
nie trzeba szczególnie się wysilać żeby Cię rozszyfrować...
ja postarałam się troszkę bardziej niż wy przy analizie mojego pochodzenia...a zresztą...WHO CARE???
SAME SHIT DIFFERENT DAY